SRBIJO, VREME JE DA SE UJEDINIMO! Marija vodi tešku životnu borbu, a na nama je da joj POMOGNEMO - Ovo su načini da omogućimo MLADOJ MAJCI da ode na neophodno lečenje!

Autor:

Vesti

14.02.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet lekara je da Marija pristupi lečenju imunoterapijama.

SRBIJO, VREME JE DA SE UJEDINIMO! Marija vodi tešku životnu borbu, a na nama je da joj POMOGNEMO - Ovo su načini da omogućimo MLADOJ MAJCI da ode na neophodno lečenje!

Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN

Marija Nikolić (1986) je primljena na kliniku za ginekologiju i akušerstvo  UKCS kao hitan slučaj  u 25. nedelji trudnoće komplikovane stanjem nakon biopsije grlića materice i HP verifikovanog karcinoma grlića materice (C53.8 Neoplasma malignum cervicis, limtes uteri transiens).

Nakon odluke konzilijuma izvršen je porođaj kao i totalna histerektomija. Sprovedene su hemio i radioterapije u KC Niš ali kontrolni MR pregledi potvrdili su progresiju bolesti.

Nakon histerektomije, adneksetomije i višestrukih operacija u karlici se uočavaju novonastali nodusi u levoj ilijačnoj jami...

2022. godine kod Marije je sprovedena SBRT zračna terapija nakon koje je kontrolni MR ponovo potvrdio progresiju bolesti kao i metastaze. Savet lekara je da Marija pristupi lečenju imunoterapijama.

Potrebno je da Marija hitno primi imunoterapije u 6 ciklusa ali kako je porodica na dosadašnje lečenje iscrpela sva finansijska sredstva mole se svi humani ljudi da pomognu svojim donacijama kako bi Marija pobedila u svojoj životnoj borbi!

Sredstva su joj potrebna za imunoterapije, specijalističke preglede i lekove.

Srbijo, vreme je da se ujedinimo i budemo istrajni u borbi za Marijino bolje sutra. 

1623 na 3030 za njen život! 

EVO JOŠ NAČINA NA KOJE JOJ MOŽEMO POMOĆI:

Republika

Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading