DA LI NAS OČEKUJE DUGO NAJAVLJIVANI SNEG?! Donosimo detaljnu prognozu do kraja SEDMICE - Dominiraće OLUJNI udari vetra!

Autor:

Vesti

14.02.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oblačno i kišovito vreme očekuje nas danas u većini delova Srbije, dok će u Vojvodini i Negotinskoj Krajini biti vedro, a na planinama sa snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

DA LI NAS OČEKUJE DUGO NAJAVLJIVANI SNEG?! Donosimo detaljnu prognozu do kraja SEDMICE - Dominiraće OLUJNI udari vetra!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić/R. PRELIĆ

U narednim danima očekuje nas slab i umeren severozapadni vetar, dok će na istoku i u planinskim predelima povremeno duvati jak vetar, a na planinama istočne Srbije čak i olujne jačine. Jutarnje temperature kretaće se od jedan do sedam stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna temperatura biti od osam do 13 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu se ujutru očekuje razvedravanje, pre podne pretežno sunčano, dok će sredinom dana i posle podne biti promenljivo oblačno. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od 2 do 5 stepeni, a najviša dnevna iznosiće oko 11 stepeni Celzijusovih.

Prognoza za naredne dane

U četvrtak nas očekuje slab mraz ujutru, dok će tokom dana biti pretežno sunčano sa malo oblaka i malo toplije nego u sredu. Vetar će biti slab severozapadni i severni, a pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura kretaće se od -3 do 2 stepena, dok će maksimalna biti od 9 do 14 stepeni.

Toplo vreme za vikend

U petak će biti pretežno sunčano, sa temperaturom do 14 stepeni Celzijusa u toku dana u mnogim krajevima. Za subotu se takođe predviđa toplo vreme za ovo doba godine, uz postepeno naoblačenje i moguću kišu popodne i krajem dana na severu Srbije. U nedelju se očekuje promenljivo oblačno vreme sa mogućom kišom povremeno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading