ZDRAVA BEBA IM UMRLA JER SE ZAGRCNULA! Stigao obdukcioni nalaz novorođenčeta koje je preminulo u bolnici u Nišu! OGLASILA SE NESREĆNA MAJKA!

Autor:

Vesti

13.02.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je opisala svoju trudnoću kao bezbrižnu i porođaj kao glatak, ističući da je beba dobila visoku ocenu pri rođenju.

ZDRAVA BEBA IM UMRLA JER SE ZAGRCNULA! Stigao obdukcioni nalaz novorođenčeta koje je preminulo u bolnici u Nišu! OGLASILA SE NESREĆNA MAJKA!

Foto: shutterstock

Nišlijka Marija Perić doživela je strašnu tragediju kada je njen zdravi sin, posle pet dana od rođenja, preminuo na Ginekološko akušerskoj klinici u Nišu. Nakon ovog tragičnog događaja, dostavljen joj je obdukcioni nalaz koji bi trebalo da razjasni uzrok smrti bebe i eventualnu odgovornost za ovu tužnu situaciju.

Obdukcija je sprovedena na Klinici za patologiju UKC Niš, a Marija je izjavila da je angažovala advokata koji će razmotriti nalaz i odlučiti o daljim koracima. Ona je izrazila želju da zasad ne otkriva detalje nalaza, ali je istakla da je preduzela korake kako bi utvrdila istinu o smrti svog deteta.

Marija je opisala svoju trudnoću kao bezbrižnu i porođaj kao glatak, ističući da je beba dobila visoku ocenu pri rođenju. Međutim, sve se promenilo kada je beba nakon pet dana preminula zbog teške infekcije pluća. Mariji je rečeno da se dete zagrcnulo tokom dohrane, ali ona je izrazila šok zbog iznenadnog i tragičnog ishoda uredne trudnoće.


Marija je izjavila da je bila šokirana fatalnim ishodom, s obzirom na to da je sve do tada proteklo bez problema. Istakla je da je beba ubrzo požutela, ali da nije bila zabrinuta, verujući da su medicinski stručnjaci u mogućnosti da reše svaku eventualnu komplikaciju. Međutim, beba je ubrzo razvila temperaturu i preminula nakon 24 sata provedenih na Dečijoj klinici.

Klinički centar u Nišu je formirao komisiju koja je trebalo da ispita hronološki sled događaja i utvrdi sve činjenice vezane za ovaj tragičan slučaj. Porodica je obaveštena da će biti detaljno informisana o rezultatima istrage kako bi se rasvetlila cela situacija.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading