BEBI SE ŽURILO: Nišlijka se porodila kod kuće, Hitnu pomoć zateklo iznenađenje kad su izašli na teren!

Autor:

Vesti

09.02.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je reagovala nakon što su dobili telefonski poziv u 6.30 sati, a ekipa koja je stigla na lice mesta zatekla je trudnicu koja se već porodila.

BEBI SE ŽURILO: Nišlijka se porodila kod kuće, Hitnu pomoć zateklo iznenađenje kad su izašli na teren!

Foto: Shuttestock

Jutros u jednom niškom selu zabeležen je neočekivani porođaj, kada je dvadesetsedmogodišnja Nišlijka donela na svet svoje četvrto dete u udobnosti svog doma.

Hitna pomoć je reagovala nakon što su dobili telefonski poziv u 6.30 sati, a ekipa koja je stigla na lice mesta zatekla je trudnicu koja se već porodila.

Dr Maja Knežević iz Hitne pomoći izjavila je da su i majka i beba prebačene na GAK, a iz niškog UKC stižu potvrde da su i majka i beba zbrinute i da se nalaze u dobrom zdravstvenom stanju. Ova neočekivana situacija je izazvala pažnju javnosti, s obzirom da je reč o porođaju van bolničkih prostorija.

- Naša ekipa je odmah po prijemu poziva krenula, kada su stigli u kuću trudnice ustanovili su da se ona već porodila. I majka i beba prebačene su na GAK - saopštila je dr Maja Knežević.

Kako su iz Hitne pomoći u Nišu saopštili, ekipa je odmah krenula po prijemu poziva, ali su zatekli već porođenu trudnicu.

Odmah su prevezli majku i bebu do Ginekološko akušerske klinike kako bi im pružili potrebnu medicinsku negu i pažnju.

Ova vest je izazvala mnogo interesovanja među građanima, a porodici je pružena podrška tokom ovog neočekivanog događaja, kao i mami i bebi.

S obzirom na to da je reč o četvrtom detetu dvadesetsedmogodišnjakinje, javnost je iskazala veliko interesovanje za njihovo zdravlje i dobrobit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading