"PSI MOGU, SRBI NE" SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Devojka preko "Bukinga" pokušala da rezerviše smeštaj, pa je sačekao HLADAN TUŠ: "Žao nam je, ne gostimo Srbe!"

Autor:

Vesti

09.02.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama opšti haos zbog odbijanja devojke iz Srbije.

"PSI MOGU, SRBI NE" SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Devojka preko "Bukinga" pokušala da rezerviše smeštaj, pa je sačekao HLADAN TUŠ: "Žao nam je, ne gostimo Srbe!"

Foto: instagram

Devojka iz Srbije (ime poznato redakciji), podelila je na društvenoj mreži Instagram svoje neprijatno iskustvo sa popularnom sajtom za rezervisanje smeštaja i putovanja pod imenom "Buking" (Booking)

Naime, u želji da otputuje u Bosnu, ona je naletela na ni malo prijatnog korisnika pomenutog sajta, koji ju je odbio iz bizarnog razloga, što je izazvalo opštu buru na društvenim mrežama. 

Nakon što je aplicirala za jedan smeštaj, vlasnik apartmana joj se javio u želji za dogovorom oko preuzimanja ključa i ostalih tehničkih stvari, međutim, kada je čuo da je iz Srbije, dobila je hladan tuš. 

Njihova komunikacija tekla je ovako, što možete videti i u priloženim fotografijama ispod: 

Faris: Dobio sam rezervaciju u Bookingu i poslat je ovaj broj telefona.

Devojka: Dobar dan, tako je. :)

Faris: Ah, super. Žao mi je, ne gostimo Srbe/Srpkinje. Takva su pravila kod nas. 

Devojka: Zabranjeno za Srbe i pse. Sve okej. 

Faris: Psi su dozvoljeni, žao nam je. Kad platite ratnu odštetu, možda će biti bolje. Lep pozdrav i sve najbolje u životu. 

 

Farisova poruka bila je poslednja u njihovoj konveraziciji, nakon čega je devojka ovu prepisku podelila na Instagramu, a koja je nakon toga, masovno počela da se deli i po ostalim društvenim mrežama i budi bes i gnev brojnih korisnika.

Ekipa portala Republika je, odmah nakon ove objave pokušala da istraži ovaj događaj, međutim, samo nekoliko sati kasnije, profil navedenog smeštaja odmah skinut sa sajta Booking. 

Republika

Foto: instagram

 

Tim povodom, naša redakcija kontaktirala je Booking, a na naša pitanja, dobili smo odgovor da će nas o ovom problemu izvestiti naredne nedelje. 

OK thank you.  I will need a little bit of time to look into this, and will aim to come back to you early next week - piše u odgovoru. 

Portal Republika nastaviće da se bavi ovom temom i u narednim danima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading