GAZDA NUDI STAN ZA 150 EVRA, ALI SAMO AKO SE JEDNOM TUŠIRATE I... TO NIJE SVE! Ovakav oglas niste do sada videli!

Autor:

Vesti

08.02.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik stana je ženi ponudio dve različite cene iznajmljivanja - 150 evra za jednog podstanara, dok bi za dve osobe cena bila skuplja za 20 evra, a ima objašnjenje i zašto.

GAZDA NUDI STAN ZA 150 EVRA, ALI SAMO AKO SE JEDNOM TUŠIRATE I... TO NIJE SVE! Ovakav oglas niste do sada videli!

Foto: Profimedia, Pixabay

Jedna Vrščanka nedavno se našla u neobičnoj situaciji kada je dobila nesvakidašnju ponudu za jednosobni stan u svom gradu. Naime, vlasnik stana je ponudio dve različite cene iznajmljivanja - 150 evra za jednog podstanara, dok bi za dve osobe cena bila skuplja za 20 evra. 

Na pitanje "koja je razlika", Vrščanka je dobila neočekivan odgovor od vlasnika stana. On je istakao da bi se korišćenjem stana za dve osobe povećao broj tuširanja, pranja veša i generalno korišćenja svih ostalih stvari u stanu.

- Pa koja je razlika, jeste, velika je razlika, jer za godinu dana (otprilike) umesto 365 tuširanja biće 730, a umesto jedno 150 pranja veš mašinom biće 250, a i sve ostalo će se puno brže istrošiti i uništiti - glasio je njegov odgovor.

Ovaj odgovor izazvao je brojne reakcije jer je naglasio da se računi ne ulaze u cenu kirije, što je dodatno pojačalo zanimanje za ovu neobičnu ponudu.



Ova situacija nije usamljen slučaj kada je reč o neobičnim ponudama za iznajmljivanje stanova. Mediji su u više navrata izveštavali o sličnim primerima, poput garsonjere od 20 kvadrata koja je naplaćivana četvoro ljudi po 200 evra, što dodatno naglašava problem neregulisanih iznajmljivanja stanova.

Uprkos ovakvim neobičnim ponudama, važno je istaći da u svakom pojedinačnom slučaju važi zlatno pravilo zaštite - ugovor. Ovaj korak je od suštinske važnosti kako bi se izbegle eventualne nesuglasice i nejasnoće tokom iznajmljivanja stana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading