BOMBA ISTRAŽIVANJE: Albanke lude za Srbima, a evo šta misle ko ima NAJVEĆI PONOS u regionu

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

23.03.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno istraživanje koje je u Makedoniji sprovela nevladina organizacija "Who is better i will go - albanian girl", dalo je neočekivane rezultate. Telefonska anketa je bila sprovedena u periodu od 5. do 9. marta ove godine, a tema su bila međuetnički seksualni odnosi.

RepublikaFoto: pixabay.com

NVO je htela da sazna koliko Makedonki sanja seks sa Albancem, a koliko Albanki bi otišlo u krevet sa Makedoncem ili Srbinom.

Anketom je bilo obuhvaćeno 280 žena u Makedoniji, 142 Albanke i 138 Makedonki, a rezultati ovog intrigantnog istraživanja su dali zanimljive rezultate, pišu portali u Skoplju. Od anketiranih Albanki, 79 odsto bi želele da imaju seks sa Makedoncima, a čak 86 procenata Albanki bi otišle u krevet sa Srbima. S druge stane, jedva 12 odsto Makedonki je poželelo intimne odnose sa Albancem.

Na pitanje - koji muškarci su nadareniji, anketirane devojke su izjavile da su u vođstvu Srbi, jer u 93 odsto slučajeva kod njih je "ponos" dugačak 18 ili više santimetara. Makedonci su drugi na listi. Oni iza Srba zaostaju za jedan santimetar, sa prosečnom dužinom svog "ponosa" od 17 cm. Poslednji su Albanci, kod kojih prosek njihovog "alata" iznosi 13 santimetara.

I na pitanje o izdržljivosti u krevetu ponovo su u vođstvu bili Srbi. Čak 93 odsto ispitanica je reklo da uživanje sa njima traje najduže, a 75 % anketiranih devojaka misli da su Makedonci najizdržljiviji, dok je 41 % anketiranih devojaka favorizovalo Albance.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading