MASKIRANE FANTOMKAMA DRUGARICI RAZBILE GLAVU JER NIJE USKLADILA BOJU RANCA SA DUKSOM! Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u školi u Nišu! NASILNICE SEDMI RAZRED - SVE ISTETOVIRANE I DROGIRANE

Autor:

Vesti

04.02.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probali smo da pomognemo, nismo uspeli. Dete je uplašeno, ona će promeniti školu. Zlostavljači ostaju i naće će novu žrtvu. I posle se dogodi Ribnikar, priča prijatelj oca žrtve.

MASKIRANE FANTOMKAMA DRUGARICI RAZBILE GLAVU JER NIJE USKLADILA BOJU RANCA SA DUKSOM! Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u školi u Nišu! NASILNICE SEDMI RAZRED - SVE ISTETOVIRANE I DROGIRANE

Foto: Shutterstock

Jedna devojčica sedmog razloga poznate niške osnovne škole, već duže vreme trpi vršnjačko nasilje i to zbog garderobe, koja se ne sviđa pojedinim devojčicama iz njenog razreda.

 

Pre nekoliko dana, tri drugarice su je, maskirane fantomkama, napale i kamenom je udarile u glavu, samo zato što boju duksa nije uskladila sa bojom ranca, objavio je na društvenoj mreži X, prijatelj oca nesrećne devojčice i apelovao da nadležne da pomognu detetu.

 

Kako je objasnio, reč je i mirnoj devojčici, odličnom đaku, a o šikaniranju i napadima na nju, nekoliko puta su obaveštavane i direktorka, i psiholog, i razredna, i školska uprava, i MUP, ali uzalud.

- Taj ćošak ne pokrivaju kamere - konstatuje ironično prijatelj oca ovog deteta.

Čovek konstatuje da jedna od devojčica koja napadu vršnjakinju je u sedmom razredu već istetovirana, nosi pirsing i koristi zakonom nedozvoljene supstance.

- Probali smo da pomognemo, nismo uspeli. Dete je uplašeno, ona će promeniti školu. Zlostavljači ostaju i naće će novu žrtvu. I posle se dogodi Ribnikar - kaže čovek i imenuje u tvitu njeno ime, i kaže da će ona jednog dana postati novi Ribnikar.

- Danas ova devojčica sutra vaše dete - konstatuje prijatelj.

Inače, u tvitu se, između ostalog kaže, i da je majka nesrećne devojčice ćerki kupovala kopiju originalne garderobe, koju devojčice nasilnice nose, ali da su one žrtvu sahvatavale i proveravale da li joj je odeća originalna, pa linč je krenuo kad su one "ustanovile" da nije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading