DANICA PEVA I DRŽI SLIKU UBIJENE ADRIANE: Najemotivniji snimak sa koncerta u MTS dvorani, devojčicinu majku u suzama tešila prijateljica (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.01.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert je postao ne samo muzički događaj, već i platforma za izražavanje solidarnosti i suosećanja sa onima koji su pretrpeli gubitak.

DANICA PEVA I DRŽI SLIKU UBIJENE ADRIANE: Najemotivniji snimak sa koncerta u MTS dvorani, devojčicinu majku u suzama tešila prijateljica (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danica Crnogorčević večeras održava emotivan koncert u MTS dvorani posvećen deci žrtvama masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Tokom izvođenja pesama, pevačica je posebno istakla svoju podršku i posvetu Adriani Dukić, jednoj od nevinih žrtava ovog tragičnog događaja.

U jednom dirljivom trenutku tokom nastupa, Danica Crnogorčević je uzela sliku Adriane Dukić, čija majka se nalazi u publici ove večeri. Ovaj gest duboke empatije simbolizuje podršku umetnice prema porodicama žrtava i celokupnoj zajednici koja je pogođena ovom tragedijom.

Koncert je postao ne samo muzički događaj, već i platforma za izražavanje solidarnosti i suosećanja sa onima koji su pretrpeli gubitak. Danica Crnogorčević, kroz svoju umetnost, šalje snažnu poruku ljubavi, saosećanja i sećanja na nedužne žrtve.

Najtužniji trenutak obeležen je dok je pevačica izvodila pesmu, podsećajući na tragediju u OŠ "Vladislav Ribnikar". Majka devojčice koja je izgubila život u pomenutoj školi nije mogla da zadrži suze, pa ju je sve vreme tešila njena prijateljica koja je bila uz nju.

Ove dve snažne žene su zauzele prve redove na koncertu, izražavajući svoju podršku i odavajući počast nevinoj žrtvi. Kada je Danica Crnogorčević spomenula devojčicu tokom izvođenja pesme, teška emotivna atmosfera obuzela je dvoranu. Suze majke su bile teške, ali je njena prijateljica bila uz nju, pružajući podršku i deljenje bola u ovom teškom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading