"ADRIJANA JE SA RADOŠĆU ZA ŽIVOTA PEVALA MOJE PESME": Danica se kroz suze obratila publici u kojoj je bila i majka ubijene devojčice

Autor:

Vesti

30.01.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz suze, Danica Crnogorčević se obratila publici i podelila svoje emotivne trenutke koji su je inspirisali da održi koncert posvećen žrtvama.

"ADRIJANA JE SA RADOŠĆU ZA ŽIVOTA PEVALA MOJE PESME": Danica se kroz suze obratila publici u kojoj je bila i majka ubijene devojčice

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Pevačica Danica Crnogorčević je u sklopu svoje turneje održala koncert u srpskoj prestonici koji je bio posvećen žrtvama masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", koji se dogodio prošle godine. Na koncertu je kroz suze obratila pripadnicima sedme sile, ističući važnost duhovne muzike u teškim vremenima.

Emotivan govor i podrška roditeljima

Kroz suze, Danica Crnogorčević se obratila publici i podelila svoje emotivne trenutke koji su je inspirisali da održi koncert posvećen žrtvama. Posebno je istakla razgovor sa majkom devojčice Adrijane, koja je uvek sa radošću pevala njene pesme i vaspitavala se u duhu tradicije.

Razgovarala sam sa jednom majkom koja mi se prva javila, njena ćerka Adrijana je uvek sa radošću za života pevala moje pesme, vaspitavala se u duhu tradicije. Došli smo zajedno na ideju da žrtvama posvetimo koncert, ovo je koncert duhovne muzike. Svi u tim pesmama možemo da nađemo smisao naše vere, nade, ljubavi. Čula sam se sa roditeljima te dece, naravno, to je osetljiva tema - kazala je Danica za Blic.

Ova emotivna priča dodatno je povezala prisutne sa ciljem koncerta - pružiti podršku i utehu roditeljima i bližnjima preminulih u tragediji.

Poruka nade i ljubavi kroz duhovnu muziku

Danica je naglasila da je koncert bio posvećen duhovnoj muzici koja može pružiti smisao vere, nade i ljubavi. Njene pesme su imale posebno značenje u ovom kontekstu, te je pozvala prisutne da se zajedno okupe i pronađu utehu u duhovnim melodijama.

Podrška porodicama i osetljiva tema

Pored emotivnih priča, Danica je istakla važnost podrške porodicama preminulih, te je istakla da je tema veoma osetljiva. Ona je naglasila da je razgovarala sa roditeljima dece koja su stradala u masakru, te da je njihova podrška bila od presudnog značaja za održavanje koncerta.

Emotivni trenuci na koncertu

Majka pomenute devojčice, Adrijane, bila je prisutna u prvim redovima na koncertu, pružajući podršku i zajedno sa ostalima delila emotivne trenutke tokom večeri.

Danica Crnogorčević je svojim nastupom na koncertu posvećenom žrtvama masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" uspela da prenese empatiju, podršku i nadu publici kroz duhovnu muziku, ističući važnost zajedništva i solidarnosti u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading