VOLTOVE KAMIKAZE NE PRESTAJU DA TERORIŠU BEOGRAD! Biciklista napravio KARAMBOL na Slaviji - PODLETEO POD TAKSI! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Vesti

19.01.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahatost dostavljača ove kompanije prevazilazi sve granice.

VOLTOVE KAMIKAZE NE PRESTAJU DA TERORIŠU BEOGRAD! Biciklista napravio KARAMBOL na Slaviji - PODLETEO POD TAKSI! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Još jedan u nizu bahatih prekršaja Voltovca desilo se upravo danas na Slaviji

Naime, Voltov dostavljač hrane je podleteo pod automobil. Građani su se našli u čudu kako ovakva situacija nije nešto što žele da ugledaju dok idu na posao. 

Na fotografijama se vidi da je bahati biciklista Volta, verovatno presekao saobraćaj na kružnom toku na Slaviji i podleteo pod nadolazeći taksi. 

Na mestu saobraćajne nezgode, vidi se torba dostavljača rasuta po putu i bicikl koji se doslovno nalazi ispod taksija. 

Podsetimo, Volt dostavljači ne prestaju da šokiraju svojom bahatošću. Naime, na snimku koji je objavila Instagram stranica moj_beo_grad_, vidi se Wolt dostavljač na bicikli kako preseca na uglu Cvijićeve i Despota Stefana autobus i automobil.

Samo brzom reakcijom vozača, koji je na vreme uspeo da zakoči, izbegnuta je tragedija.

Podsetimo, pevač Luka Jančijević poznatiji kao Nexsus podelio je na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi kako mu dostavljač hrane krade patike.

 

 

Čovek sa torbom popularnog dostavljača silazi sa sprata na sprat u zgardi, kada mu pada na pamet da priđe vratima pevača i uzme patike.

Činjenica je da se dostavljači ponašaju kao kamikaze, voze ne poštujući saobraćajne propise, jurcaju biciklima po kolovozu i trotoaru, zbog čega je bilo samo pitanje vremena kada će se ovako nešto dogoditi. A ovo je samo jedan događaj u nizu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
mala

19.01.2024 10:24

Nije lepo generalizovati da su svi dostavljaci lopovi. Jako sam se potresla kad sam jutros videla tu scenu prolazeci slavijom, nadam se da je decko dobro. Kriv jeste i realno je napravio problem taksisti, ali i posteno je verovanto nadrljao jer je sedeo na betonu naslonjen na gumu praznog pogleda i verovanto cekao hitnu..

mita

19.01.2024 12:00

divljaju stalno,nista za njih ne vazi,semafor,pesacki,trotoar.Jure kao sumanuti,treba ih sankcionisati.Uvesti da polazu psp i lekarski posto su aktivni ucesnici u saobracaju

mita uleti ti kita

19.01.2024 20:08

@mita - tvojoj kevi psp protiv pusenja i lekarsko nakon

Grof

19.01.2024 16:58

Kako vas nije blam, zar ne znate pravila saobracaja. Ovde je taxista kriv 1/1 biciklista hteo pravo u kralja Milana taxista je kriv jer ga nije propustio