MLADI BRAČNI PAR DOBILI ČETVORKE, MILANA NA SVET DONELA ČETIRI DEČAKA! Otac preponosan: Slava Bogu, Sv. Vasiliju i mojoj ženi!

Autor:

Vesti

14.01.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja i Milana Petrović dobili su danas četiri sina.

MLADI BRAČNI PAR DOBILI ČETVORKE, MILANA NA SVET DONELA ČETIRI DEČAKA! Otac preponosan: Slava Bogu, Sv. Vasiliju i mojoj ženi!

Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT

Nemanja i Milana Petrović iz Banjaluke su danas postali bogatiji za četiri nova člana porodice, a ponosni otac je porukom na društvenim mrežama rekao sve.

Milana je na svet donela četiri dečaka kojima su dali ime Matej, Marko, Luka i Jovan, piše Srpskainfo.

Nemanja, ponosni otac je na društvenim mrežama podelio srećni trenutak, a ispod objave se nižu čestitke velikog broja ljudi.

– Slava Bogu, Sv. Vasiliju i mojoj ženi upravo su na svijet stigli: MATEJ, MARKO, LUKA I JOVAN – napisao je Nemanja na Fejsbuk profilu uz fotografiju beba u inkubatoru.

I majka i bebe su dobro.

Inače, ovaj mladi bračni par je pre dolaska velike prinove imao jednog dečaka Konstantina, rođenog u februaru 2019, te sada će njihov dom krasiti ukupno pet dečaka.

Porodica Petrović je iz Banjaluke, a trenutno živi u Celju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slavica

14.01.2024 21:58

Neka ih živih i zdravih.