SRBIJA SE NA BOŽIĆ RASPLAKALA! Vojkan sa pančevačke pijace pokazao šta je suština Božića - svi gledaju u njegov natpis i SUZE RONE! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

07.01.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan potez Vojkana Milutinovića.

SRBIJA SE NA BOŽIĆ RASPLAKALA! Vojkan sa pančevačke pijace pokazao šta je suština Božića - svi gledaju u njegov natpis i SUZE RONE! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojkan Milutinović, lokalni proizvođač meda u Pančevu, iskazao je izuzetnu humanost i dobrotu tokom praznika tako što je pripremio posebne teglice meda za sugrađane koji se suočavaju s finansijskim izazovima.

Uoči Božića, Milutinović je odvojio određeni broj teglica meda namenjenih onima koji ne mogu priuštiti kupovinu, ali žele da učestvuju u tradiciji pravljenja česnice za Božić. Ovaj nesebični gest dobročinstva odražava ne samo velikodušnost proizvođača meda već i pravoslavni duh zajedništva.

 

 

Teglice meda koje je postavio na pijaci su bile označene znakom uz poruku: "Ko nije u mogućnosti da priušti med za česnicu, neka se posluži. Srećno Badnje veče i Božić." Ovaj gest naišao je na oduševljenje posmatrača na pijaci, a mnogi su ga opisali kao inspiraciju i podstrek u teškim vremenima.

Ovaj primer Vojkana Milutinovića postao je svetla tačka u zajednici, ističući važnost međusobne podrške i solidarnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading