SPEKTAKL NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI: Otkrivamo sve detalje dočeka Nove godine u Novom Sadu!

Autor:

Vesti

31.12.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad se sprema za spektakularni doček Nove godine

SPEKTAKL NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI: Otkrivamo sve detalje dočeka Nove godine u Novom Sadu!

Foto: Twitter


Novi Sad će i ove godine biti domaćin nezaboravnog dočeka Nove godine, pod nazivom "Doček", koji će se održati u podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Ovaj događaj, koji organizuje Evropska prestonica kulture, već je postao tradicija, a ove godine će Novosađanima pružiti nezaboravan umetnički i produkcijski program.

 

 


Tri bine, raznovrstan program

Posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima izvođača na tri bine, a program počinje simbolično u 20 časova i 23 minute, nastupom Tribute sastava ABBA Ring, ispred Beogradske kapije na glavnoj bini. Nakon toga, sledi niz uzbudljivih nastupa, uključujući Buč Kesidija, Ljubičicu i Kirila Džajkovskog. Na Trgu prote Mihaldžića, ljubitelji muzike će moći da uživaju u nastupu hrvatskog benda Elementala, a od 23 časa i 30 minuta, u Novu godinu će ih uvesti popularni Partibrejkersi.

Novi koncept za doček Nove godine

Ove godine, umesto tradicionalnog vatrometa, posetioci će imati priliku da uživaju u različitim audio i vizuelnim efektima koji će obogatiti sat na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ovaj koncept predstavlja inovaciju u celokupnom dočeku i dodatno će doprineti magiji novogodišnje noći.

Besplatan program za sve posetioce

Ono što ovaj doček čini još privlačnijim jeste činjenica da je program potpuno besplatan za sve posetioce, što će omogućiti svima da dočekaju Novu godinu na spektakularan način.

Osim spektakularnog dočeka Nove godine, Novosađani će imati priliku da uživaju u još više izvođača za Srpsku Novu godinu, najavili su organizatori.

Doček Nove godine za najmlađe

Mališani su već imali priliku da dočekaju Novu godinu, zahvaljujući organizaciji Ledene šume. Njihov maskenbal u centru grada, parada do klizališta i puštanje balona su samo deo aktivnosti koje su učinile da deca u Novom Sadu dočekaju Novu godinu na poseban način. Puštanje balona, poznato kao Dečije želje, predstavljalo je divan zamena za tradicionalni vatromet, pružajući mališanima nezaboravan doček Nove godine.

Ovaj spektakularni doček Nove godine obećava da će Novi Sad još jednom biti epicentar nezaboravnog dočeka i veselja za sve generacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading