ZA SVE KOJI OBAVEZE ODLAŽU ZA POSLEDNJI ČAS! DONOSIMO DETALJAN SPISAK: Ovo je radno vreme prodavnica, pijaca, pošti i tržnih centara za vreme PRAZNIKA!

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemojte da "poljubite vrata" nekih ustanova.

ZA SVE KOJI OBAVEZE ODLAŽU ZA POSLEDNJI ČAS! DONOSIMO DETALJAN SPISAK: Ovo je radno vreme prodavnica, pijaca, pošti i tržnih centara za vreme PRAZNIKA!

Foto: Nebojša Mandić, Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Sutra ćemo dočekati Novu godinu, a grad Beograd se već priprema za proslave. Sekretarijat za javni prevoz najavio je izmene u saobraćaju tokom manifestacija "Gradski doček Nove 2024. godine" na Trgu republike i "Novogodišnjeg spektakla sa kule" u Ulici zemunski put (Stari savski most). Takođe, saobraćaj će biti izmenjen i u ponedeljak, povodom manifestacije "Ulica Otvorenog srca". Sutra će prevoz saobraćati po redovnom režimu, dok će u ponedeljak i utorak važiti red vožnje za nedelju.

Pijace će u nedelju raditi uobičajeno, od 6 do 19 časova, dok 1. januara neće raditi. Interesantno je da će pijace "Zemun", „Banovo brdo“, „Bele vode“, i „Dušanovac“ 1. januara raditi skraćeno, od 6 do 14 časova. Sve zelene pijace će raditi 2. januara od 6 do 14 časova, dok će pojedine imati specifično radno vreme kao što je pijaca cveća „Krnjača“ koja neće raditi 1. januara.

Većina tržnih centara u Beogradu će 31. decembra raditi skraćeno do 18 časova, dok 1. januara neće raditi. Sve prodavnice većih trgovinskih lanaca radiće skraćeno sutra do 18 časova, dok 1. januara neće raditi, ali će već 2. januara biti otvorene za posetioce.

JKP "Parking servis" obaveštava da neće biti kontrolisano i naplaćivano parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Takođe, 1, 2. i 7. januara 2024. godine, šalteri za rad sa strankama u određenim ulicama će biti zatvoreni. Što se tiče Pošte, tokom praznika će biti posebno organizovano radno vreme, a spisak svih pošta koje će raditi tokom predstojećih praznika možete pogledati na njihovom sajtu.

Beograd se priprema za doček Nove godine i praznične dane, sa različitim rasporedima rada javnog prevoza, pijaca, tržnih centara, Parking servisa i Pošte. Budite sigurni da proverite radno vreme mesta koja planirate da posetite tokom praznika kako biste se adekvatno organizovali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading