SADA SE LAKŠE DIŠE! Na granicama Srbije konačno RASTREĆEN SAOBRAĆAJ: Turisti stigli na destinacije gde će provesti novogodišnje praznike

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom popodneva se očekuju još veći naleti gužvi.

SADA SE LAKŠE DIŠE! Na granicama Srbije konačno RASTREĆEN SAOBRAĆAJ: Turisti stigli na destinacije gde će provesti novogodišnje praznike

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

Intezitet saobraćaja polako opada pošto je većina građana stigla do odabranih mesta na kojima će dočekati Novu godinu, a uslovi za vožnju su i danas dobri, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tokom popodneva i večeri unutar gradova ponovo se očekuje još jedan manji talas sa većim brojem vozila, a može ga biti i na najfrekventnijim prelazima sa Mađarskom i Severnom Makedonijom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Za razliku od Đilasovog vremena: Majka deteta obolelog od retke bolesti objasnila koliko je Srbija napredovala.


Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, nema zadržavanja na putničkim niti teretnim terminalima naših graničnih prelaza.

Granični prelaz Bajmok-Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 14. januara 2024.

Granični prelaz Rastina- Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa od 05. do 07. januara 2024. 

Granični prelaz Bački Vinogradi-Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 16. januara 2024. godine.

Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara 2024. od 00-24 časa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading