KRKLJANAC NA PUTEVIMA U SRBIJI: Stižu nam turisti, velike gužve na ulazu u zemlju: Evo kakvo je trenutno stanje na GRANIČNIM PRELAZIMA

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primetan je veći broj vozila na putevima širom Srbije.

KRKLJANAC NA PUTEVIMA U SRBIJI: Stižu nam turisti, velike gužve na ulazu u zemlju: Evo kakvo je trenutno stanje na GRANIČNIM PRELAZIMA

Foto: Tanjug

Auto-moto savez Srbije izdao je upozorenje povodom pojačanog saobraćaja na autoputevima, glavnim putnim pravcima i graničnim prelazima uoči božićnih praznika. Očekuje se da će priliv vozila kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje biti intenzivan.

Prema informacijama Uprave granične policije i podacima Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja putničkih vozila na graničnom prelazu Horgoš za izlaz iz Srbije iznose oko 30 minuta, dok je na ulazu taj period produžen na 60 minuta. Važno je napomenuti da navedeno vreme zadržavanja ne obuhvata vreme provedeno na mađarskim terminalima, što dodatno može uticati na ukupno vreme putovanja.

Praznična sezona donosi i gužve na graničnim prelazima, a prema poslednjim informacijama, na izlazu iz Mađarske čeka se oko 2 sata. Ova informacija ukazuje na važnost planiranja putovanja i prilagođavanja vremena dolaska na granične prelaze kako bi se izbegla duža zadržavanja.

Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo tokom božićnih praznika, preporučuje se praćenje aktuelnih informacija o saobraćaju i stanju na graničnim prelazima kako biste na vreme reagovali i prilagodili plan putovanja.

Podsetimo, i u prestonici je primetan veći broj vozila iako je vikend. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading