VOZIO DESETORO UČENIKA ŠKOLE U TEHNIČKI NEISPRAVNOM AUTOMOBILU! Deca bila naslagana kao sardine! SKANDAL U IVANJICI!

Autor:

Vesti

30.12.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača će biti podnete sve odgovarajuće prijave predviđene zakonom.

VOZIO DESETORO UČENIKA ŠKOLE U TEHNIČKI NEISPRAVNOM AUTOMOBILU! Deca bila naslagana kao sardine! SKANDAL U IVANJICI!

Foto: shutterstock

Ivanjička policija je sprovela redovnu kontrolu saobraćaja na putu Ivanjica – Gliječa, tokom koje je zaustavila putničko vozilo u kome se nalazio nedozvoljen broj maloletnih lica.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je prevozio učenike iz škole, a dodatnom kontrolom utvrđeno je da je vozilo bilo tehnički neispravno. Kao rezultat toga, protiv vozača će biti podnete sve odgovarajuće prijave predviđene zakonom.


Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku isključili su sredinom novembra iz saobraćaja pedesetogodišnjeg vozača autobusa koji je vozio sa 2,55 promila alkohola u organizmu.

Policija je tada u mestu Konjevići zaustavila autobus u kome su se nalazili putnici, a koji je saobraćao na jednoj međugradskoj relaciji.

Pamti se i slučaj iz maja ove godine kada su učenici i nastavnici OŠ "Jelena Ćetković" iz Beograda kasnili sa polaskom na ekskurziju, jer je jedan vozač autobusa nije imao lekarsko uverenje, a drugi je došao da ih vozi pod dejstvom alkohola! Tim povodom  se oglasila i Ljiljana Ristić, direktorka OŠ "Jelena Ćetković" koja je potvrdila da je da su učenici osmog razreda te škole "doživeli neprijatnost" kada im je kasnila ekskurzija upravo iz ova dva razloga.

Postavka autobusa od strane agencije bila je planirana u 7.00, a nakon toga pregled saobraćajne policije. Jedan autobus je postavljen u 7.20, a drugi 8.10, i ubrzo nakon toga usledio je pregled autobusa od strane saobraćajne policije.

Pri pregledu policije utvrđeno je da oba autobusa su tehnički ispravna, ali vozači nisu prošli kontrolu - jedan vozač je isključen jer mu je isteklo lekarsko uverenje, a drugi vozač je isključen jer je alkotest pokazao 0.16 promila alkohola u krvi. 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading