HRABRU SAMOHRANU MAJKU I NJENO PETORO DECE UČINIO NAJSREĆNIJOM PORODICOM! Željko Mitrović posetio Nadu Mitrović i saopštio srećne vesti: Evo kada se useljavaju u novi dom!

Autor:

Vesti

13.12.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre godinu dana, Željko Mitrović obećao je Nadi Mitrović, samohranoj majci petoro dece, stalni posao i novi dom, a obećano je ispunjeno – i više od toga.

HRABRU SAMOHRANU MAJKU I NJENO PETORO DECE UČINIO NAJSREĆNIJOM PORODICOM! Željko Mitrović posetio Nadu Mitrović i saopštio srećne vesti: Evo kada se useljavaju u novi dom!

Foto: Jelena Simonović

Željko Mitović sa porodicom Mitrović

Nakon što je Nada dobila stalni posao na televiziji Pink, Željko Mitrović je danas Nadi doneo ugovor o kupovini zemljišta na kome će u narednih 60 do 90 dana biti izgrađena kuća u koju će se useliti sa ćerkama Mašom, Milicom, Mijom i sinovima Mihajlom i Miljanom.

Ova hrabra samohrana majka borila se za bolji život svoje dece, a u toj borbi pomoć joj je pružio upravo Željko Mitrović. Željko je danas, zajedno sa Žarkom Lazićem ispred emisije „Kuća od srca“, posetio Nadu i njenu decu i saopštio im radosne vesti i ostvarenje sna.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Željko Mitrović

 

Povod za današnji dolazak kod Nade je to što smo napokon našli dobar plac, u samom centru Pančeva i sagradićemo jednu kuću, montažnu, ali po svim svojim karakteristikama je bolja nego da je zidamo. Po onome što sam video u projektu, svako dete će imati svoju sobu. Čim kuća bude gotova, opremićemo je i nameštajem i tehnikom. Velika nam je čast da budemo od pomoći jednoj ovako predivnoj porodici, sva deca imaju prosek 5,00, tako da su fenomenalni đaci i nadam se da će tako ostati – rekao je Željko, svoju zahvalnost nije mogla da sakrije Nada, za koju ova kuća znači početak bolje, lepše i sigurnije budućnosti:


Sve što je gospodin Željko rekao i obećao, sve je ispunio i rečima ne mogu da opišem zahvalnost. Učinio nas je presrećnom porodicom.

Ali, Željko kod Mitrovića nije došao praznih ruku. On je Maši, Milici, Miji, Mihajlu i Miljanu doneo poklone – novu garderobu, igračke, ali i novi televizor i Plejstejšn najnovije generacije. Željko je iskoristio priliku da pozove sve koji su u mogućnosti da se priključe ovakvim akcijama, ali najavio nove za narednu godinu.

Foto: Jelena Simonović

Željko Mitrović

 

Uvek kada dođu decembar i januar, kada dođu novogodišnji i božićni praznici, za mene je to vreme kada oni koji imaju treba da daju onima koji imaju manje ili onima koji nemaju. Lično verujem da kada bi svi u Srbiji koji su u mogućnosti bar jednom godišnje pomogli jednoj porodici, Srbija bi bila Švajcarska po standardu građana. Sledeće godine ćemo imati više ovakvih akcija

Podsetimo, vlasnik i direktor kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović je posle apela na društvenoj mreži Tviter odlučio je da pomogne samohranoj majci petoro dece Nadi Mitrović iz Pančeva, a dana sim je obećao da se sledeći put vide u njihovom novom domu.

Željko Mitrović i kompanija Pink Media Group nastaviće da svoj uticaj i sredstva usmerava na društveno-odgovorne i humanitarne akcije i svojim primerom pokaže put drugim kompanijama i pojedincima da se odluče na isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading