Novogodišnji humanitarni bazar Triglav osiguranja i Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

Autor:

Vesti

13.12.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Triglav osiguranje” i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju organizuju tradicionalni humanitarni novogodišnji bazar na kojem će biti izloženi radovi iz kreativnih radionica.

Novogodišnji humanitarni bazar Triglav osiguranja i Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

Foto: Triglav/Danijela Glišić

 Pozivamo vas da od utorka, 12. decembra, do četvrtka, 14. decembra 2023. godine, između 10 i 15 časova, posetite ovaj bazar u u Centrali zgrade „Triglav osiguranja” u Milutina Milankovića 7 i kupovinom izloženih radova podržite rad Centra.

Dnevni boravak Šekspirova svakoga dana zbrinjava 155 korisnika različitog stepena ometenosti, kao i starosne dobi od 7 do 54 godine.

„Triglav osiguranje” već osam godina donira sredstva za kupovinu didaktičko-edukativnog materijala i raznovrsnih slatkiša za pravljenje paketića za Novu godinu.

 

Kupovinom radova s kreativnih radionica korisnika, podržavate ovu manifestaciju i pokazujete humanost na delu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading