UDRUŽENJE ''321 SRBIJA'' OBELEŽAVA PRVU GODIŠNJICU: ''Otkrivamo skrivene turističke dragulje Srbije"!

Autor:

Vesti

05.12.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

3,2,1-Srbija! 5. decembra 2022. godine lansiran je projekat od nacionalnog značaja „3,2,1-Srbija", čiji je nosilac istoimeno udruženje.

UDRUŽENJE ''321 SRBIJA'' OBELEŽAVA PRVU GODIŠNJICU: ''Otkrivamo skrivene turističke dragulje Srbije"!

Foto: 321 Srbija

Tokom proteklih godinu dana, na inicijativu Udruženja „321 Srbija" pokrenuti su brojni projekti sa ciljem što bolje promocije turističkih potencijala naše zemlje kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.

Pokrenute su i brojne međunarodne inicijative, održane na desetine sastanaka sa predstavnicima turističkih udruženja i organizacija iz Evrope, Afrike i Azije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Pozicionirali smo Staru planinu kao jednu od vodećih zimskih destinacija u Srbiji i regionu i aktivirali letnji turizam na ovoj planini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Među prvima u nizu turističkih tačaka u Srbiji koje su obuhvaćene kampanjom, našla se kraljica banjskog turizma - Vrnjačka Banja. Promotivni spot urađen po najvišim svetskim standardima podjednako je oduševio domaće, ali i inostrane turiste zbog kojih Vrnjačka Banja ovu godinu završava sa rekordnim brojem noćenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Pokrenuta je i velika promocija Čačka i Ovčarsko-Kablarske klisure koja krije pravo turističko blago, a tokom narednog perioda u fokusu pojekta pored Čačka i okoline, naći će se i Užice, Novi Pazar, ali i Zrenjanin, Pančevo, i brojni drugi gradovi i opštine u Srbiji.

Na inicijativu „321 Srbija" pokrenute su i realizovane i brojne društveno-odgovorne kampanje koje su podržale i brojne partnerske organizacije i državne insitucije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Sa fondacijom Humana srca i uz podršku Privredne Komore Srbije i lokalnih samouprava pokrenut je projekat „Osnažena žena-jača porodica" koja za cilj ima ekonomsko i psihološko osnaživanje žena.

Realizovani su i projekti „321 Kids" čiji cilj je mentalno osnaživanje dece i roditelja.

Organizovane su i tribine „321 Zed" o zamkama koje sa sobom nosi virtuelni svet, a udruženje je realizovalo i brojne ekološke projekte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Čestitke udruženju povodom prve godišnjice postojanja uputile su brojne insitucije, privrednici, lokalne samouprave, ali i predstavnici diplomatsko-konzularnih predstavništava u Srbiji.

Projekat je zvanično pokrenut krajem prošle godine, a tim povodom organizovan je i gala događaj kome su prisustvovale brojne visoke zvanice iz zemlje i inostranstva. Ustanovljena je i godišnja nagrada „321 Srbija", a laureati su između ostalih bili teniser Novak Đoković, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je među prvima uputio čestike udruženju povodom prve godišnjice od osnivanja.

Godišnja manifestacija i dodela „321 Srbija" priznanja održaće se početkom aprila 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading