NA SRPSKIM PLANINAMA SNEG ŠIBA KAO DA JE JANUAR! Put od Nove Varoši do Zlatibora ZAVEJAN, kamioni stoje u kolonama!

Autor:

Vesti

25.11.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg na kolovozu, ali i neadekvatne zimske gume razlog su zastoja.

NA SRPSKIM PLANINAMA SNEG ŠIBA KAO DA JE JANUAR! Put od Nove Varoši do Zlatibora ZAVEJAN, kamioni stoje u kolonama!

Foto: RINA

Sneg koji danas ne prestaje da pada izazvao je pravi metež na magistralnom putu od Nove Varoši do Zlatibora, sa desetinama kamiona koji stoje na putu. Sneg i vetar oborili su drvo na saobraćajnicu između Nove Varoši i Kokinog broda, pa je zaustavljen saobraćaj na toj deonici.

Nevreme, praćeno snegom i vetrom otežava saobraćaj tokom celog dana između Nove Varoši i Zlatibora. Nažalost, jedno drvo koje se srušilo pod težinom snega dodatno je pogoršalo situaciju, blokirajući obe trake magistrale pre Zlatarskog jezera.

Desetak kilometara dalje, na putu od Negbine prema Borovoj Glavi kamioni, njih desetak stoji poprečeno. Kako se pretpostavlja, sneg na kolovozu, ali i neadekvatne zimske gume razlog su zastoja, prenose Novosti.

Vozačima se savetuje da budu izuzetno oprezni i da izbegavaju putovanje ukoliko nije neophodno. Saobraćajna policija kod Bistrice na putu prema Novoj Varoši proverava vozače da li poseduju zimsku opremu.

Na prostoru Nove Varoši sneg pada duže od 12 časova, a pojedina planinska sela od jutros su bez struje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading