DRAGA NAŠA ARMIJO, USPELI SMO! Prikupljen novac za lečenje malog Martina Lava, oglasila se porodica: Dirljiva poruka raznežila sve!

Autor:

Vesti

12.11.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martin Lav bori se sa retkim Šinsel-Gedion sindromom.

DRAGA NAŠA ARMIJO, USPELI SMO! Prikupljen novac za lečenje malog Martina Lava, oglasila se porodica: Dirljiva poruka raznežila sve!

Foto: www.budihuman.rs

Porodica malenog Martina Lava Nikolića saopštila je da je skupljen potreban novac za njegovo dalje lečenje.

- Draga naša armijo, uspeli smo da prikupimo veliku sumu novca koja će Martinu olakšati život, i pomoći mu u daljem lečenju! Budite ponosni na sebe i sav doprinos koji ste pružili. Mi smo vam toliko zahvalni da ne postoje reči kojima bismo ovu zahvalnost i sreću mogli da iskažemo. Hvala svima koji su nesebično pomagali u ovoj trci sa vremenom. Hvala svakom od vas, za svaku poruku, uplatu, organizaciju. Hvala vam za divne bazare, koncerte, književne večeri, predstave, licitacije, aukcije, skupove... Hvala svim udruženjima, opštinama, zajednicama, ustanovama, javnim i privatnim preduzećima, sportistima, javnim ličnostima... - navodi se na Instagram stranici "Za Martinovo pravo na život!".

Podsetimo, Martin Lav bori se sa retkim Šinsel-Gedion sindromom. Rođen je u 38. nedelji trudnoće, a po rođenju je zbog respiratornog distresa i sumnje na urođenu srčanu manu hospitalizovan na Institutu za majku i dete. Ustanovljeno je da ima otvoren duktus, plućnu hipertenziju, umanjene bubrege, generalizovanu hipotoniju, kao i neonatalne konvulzije. Zbog specifičnog izgleda lica odmah su započete genetske analize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading