OD KAD SU OGIJEVOJ (7) PORODICI SAOPŠTILI ZASTRAŠUJUĆU DIJAGNOZU, SVAKI DAN IM JE PAKAO: Bolest je zahvatila kičmenu moždinu, pomozite mu slanjem 73 na 2407!

Autor:

Vesti

03.11.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da pobedi opaku bolest!

OD KAD SU OGIJEVOJ (7) PORODICI SAOPŠTILI ZASTRAŠUJUĆU DIJAGNOZU, SVAKI DAN IM JE PAKAO: Bolest je zahvatila kičmenu moždinu, pomozite mu slanjem 73 na 2407!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Ognjen Milčić

Ognjen Milčić (2016.) iz Leskovca, dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Razvijao se, išao u vrtić i bio naizgled zdravo dete. Ništa nije ukazivalo na to da ima zdravstvene probleme.

Problemi počinju u drugoj polovini maja meseca 2020. godine. Tad počinju povraćanja i gubitak ravnoteže. Nakon posete lekaru, posumnjalo se na stomačni virus, a zatim na upalu srednjeg uha. Na specijalističkom pregledu skenerom, ustanovljeno je da Ognjen ima hidrocefalus nakon čega su ga hitno prebacili na Dečju kliniku Tiršova u Beogradu, kako bi mu ugradili VP šant.

Nakon ugradnje VP šanta roditeljima je saopšteno da Ognjen ima zastrašujuću dijagnozu, difuzni leptomeningealni glionerualni tumor, koji nije operativan, a zahvata moždane ovojnice i kičmenu moždinu. U međuvremenu Ognjen ostaje bez vida, u njegovom svetu više nema omiljenih crtaća, boja i igrica. Bez obzira na sve Ognjen je veseo dečak koji ne skida osmeh sa lica. Kako bi nastavio sa lečenjem  potrebna mu je pomoć svih nas.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Ognjen Milčić

Nažalost, Ognjen je pre godinu dana tragično izgubio oca i sada se sa svojim bratom i majkom Brankicom hrabro i svim silama trudi da pobedi ovu tešku bolest.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu, za preparate za poseban režim ishrane kao i za putne troškove i smeštaj.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Ognjen Milčić

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da pobedi opaku bolest, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica, iz Srbije poslati SMS sa brojem 73 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17083.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski, KM i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže. Cena poziva iz Mtel mreže iznosi 2KM.

Pomozimo Ognjenu!

SMS Srbija: 73 na 2407

Poziv BiH: 17083

Dinarski račun: 160-505639-45

KM: 1610000299720020

Svrha doznake: 73

Devizni račun: 00-540-0002724.6

IBAN: RS35160005400002724633

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading