DANAS SE UKIDA JEDNA LINIJA GRADSKOG PREVOZA! Ovo je DETALJAN spisak novih izmena

Autor:

Vesti

01.11.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljne izmene na linijama u Beogradu od 1. novembra 2023. godine.

DANAS SE UKIDA JEDNA LINIJA GRADSKOG PREVOZA! Ovo je DETALJAN spisak novih izmena

Foto: Republika.rs

Autobus

Od 1. novembra doći će do određenih promena u radu linija javnog gradskog prevoza u Beogradu, pa se tako od sutra ukida linija 607 koja je saobraćala od novobeogradskih Paviljona do Surčina.

Takođe, sve linije "poteza 600" će pripasti privatnom prevozniku "Strela", dok su do sada pripadale Gradskom Saobraćajnom Preduzeću "Beograd".

U GSP Beograd dolazi i do razmene pogona koji saobraćaju na nekoliko linija. Među najbitnijima je prelazak linija 53 i 89 u GSP pogon Novi Beograd, što otvara mogućnost pojave zglobnih autobusa na te dve linije.

Radovi u Surčinu menjaju trase javnog prevoza

Podsetimo, tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju Ulice braće Puhalović u Surčinu, na delu od Vojvođanske do Železničke, od 27. oktobra do 22. decembra doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza 603, 601N i 603N saobraćati izmenjeno, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na linijama 603 i 603N u smeru ka Ugrinovcima kretaće se trasom: Vojvođanska – Krušedolska – Udarne desetine – Železnička i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Ledinama: Železnička – Udarne desetine – Krušedolska – Vojvođanska i dalje redovnom trasom.

Na liniji 601N, vozila će u smeru ka Dobanovcima saobraćati trasom: Braće Nikolić – Krušedolska – Udarne desetine – Železnička i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Novom Beogradu trasom: Železnička – Udarne desetine – Krušedolska – Vojvođanska i dalje redovnom trasom.

Vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta: „Krušedolska 1” (smer ka Ugrinovcima) u Krušedolskoj ulici, na poziciji ED stuba koji se nalazi u visini kućnog broja 3, odnosno oko 50 metara posle zone raskrsnice Ulice braće Nikolić i Krušedolske, i „Braće Suzić 1” (smer ka Ledinama) u Ulici udarne desetine, na poziciji ED stuba koji se nalazi prekoputa kućnog broja 9, odnosno oko 70 metara posle zone raskrsnice ulica Braće Puhalović i Udarne desetine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading