DRAMATIČAN KRAJ U KVIZU POTERA! Memedović u šoku, ovo nikome nije uspelo, takmičar osvojio MILION DINARA - tragač se uhvatio za glavu!

Autor:

Vesti

31.10.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno izdanje kviza ''Potera'', takmičar oborio rekord.

DRAMATIČAN KRAJ U KVIZU POTERA! Memedović u šoku, ovo nikome nije uspelo, takmičar osvojio MILION DINARA - tragač se uhvatio za glavu!

Foto: RTS/printscreen

Ovonedeljno izdanje "Potere" je bilo jedno od najzanimljivijih i to jer je u kvizu oboren rekord. Naime, dva takmičara Stefan i Živka su zajedno osvojili 165.000 dinara, a onda je na red došao Darko koji je odlučio da ''brani'' ponuđenu svotu od milion dinara.

Uspeo je da osvoji milion dinara, a tragač Milan Bukvić mu je čestitao.

- Jovan je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala - rekao je Milan Bukvić, a čestitao je i voditelj Jovan Memedović.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Kviz Potera, takmičari

- Stežem ruku. Pazite, 11 godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo... Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao Vi. Ovo je rekord.

U finalnoj "Poteri" su ostali Stefan, Živka i Darko, koji su branili svotu od 1.165.000 dinara. Napravili su 15 koraka, a onda je došao red na tragača.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović čestitao Darku

Završnica je bila neizvesna, a Bukvić je uspeo da takmičare stigne u nekoliko sekundi pre isteka vremena i uhvatio se za glavu, a takmičari nisu osvojili novac, što je svima bilo žao.

- Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu... Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju - rekao je voditelj Jovan Memedović.

- Ljudi, mnogo mi je žao. Joca je priželjkivao dramatičnu epizodu pred početak snimanja, to se dogodilo. Mnogo mi je žao i sve najbolje vam želim u životu - rekao je tragač Milan Bukvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading