VIBER PLUS OD SADA I U SRBIJI! Košta 1,99 dolara, a evo šta to znači za korisnike!

Autor:

Vesti

26.10.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od danas je korisnicima Vibera stigla poruka da su brojne pogodnosti dostupne i korisnicima u Srbiji. Istina, uz doplatu, a vi procenite da li su nove opcije vredne mesečnog plaćanja.

VIBER PLUS OD SADA I U SRBIJI! Košta 1,99 dolara, a evo šta to znači za korisnike!

Foto: shutterstock

Iz ove kompanije ističu da je korišćenje Vibera i dalje besplatno i da će uvek i biti, ali da je sada kosrisnicima iz Srbije i Bosne i Hercegovine dostupan pretplatni servis Viber Plus koji će doneti brojne pogodnosti.

Ukoliko su vam dosadile reklame koje neprestano iskaču, onda će ovaj servis biti pravi za vas. Takođe, još jedna od pogodnosti koju možete da koristite je konverzija glasovne u tekstualnu poruku.

Sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će i dalje biti besplatne za sve korisnike širom sveta.

Za 1,99 $ korisnici dobijaju:

  • Viber bez reklama: Koristite aplikaciju bez prikazivanja reklamnih banera
  • Isčitavanje glasovnih poruka: Transkripcija primljenih glasovnih poruka, koja je već dostupna većini Viber Plus korisnika, a onima kojima nije trenutno, biće implementirana tokom narednih dana
  • Nevidljivi režim: Pregledajte diskretno primljene poruke i pratite ko je na mreži, a da drugi korisnici to ne znaju
  • Neograničeni stikeri: Preuzmite sve stikere besplatno, uključujući i one koje biste inače plaćali
  • Jedinstvene ikonice aplikacije: Promenite izgled vaše Viber ikonice na mobilnim ili desktop uređajima u jedinstveni vizual poput jednoroga, tema koje sa drže prikaz noći, svetlosnog bljeska i ostalog
  • Tehnička podrška uživo: Aktivirajte prepisku sa Viberovim agentima tehničke podrške uživo kroz samo jedan klik u bilo koje doba dana
  • Lični verifikacioni bedž: Reprezentativni simbol kojim se potvrđuje status pretplatnika Viber Plus servisa.

Kako bi isprobali ovaj novi servis, korisnici koji budu imali pristup će to moći da urade klikom na “Još” u donjem desnom uglu ekrana aplikacije. 

- Redovno istražujemo koje bi nove funkcionalnosti učinili iskustvo korišćenja aplikacije još jednostavnijim i zabavnijim - naglasio je Ofir Ejal, globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber.

- U tom smislu, Viber Plus će svojim korisnicima omogućiti vrhunsko iskustvo i pružiti im uvid u seriju novih i uzbudljivih funkcionalnosti koje ćemo nadalje predstavljati. Ovo predstavlja samo početak za sve što će Viber Plus nuditi u budućnosti! -

Premijum servis Viber Plus trenutno je, osim Srbije i Bosne i Hercegovine, dostupan u Češkoj Republici, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Kuvajtu, Australiji, Švedskoj, Austriji, Indiji, Italiji, Filipinima, Mijanmaru, Vijetnamu, SAD, UjedinjenomKraljevstvu, Belgiji i Francuskoj – dok će se uvođenje u više zemalja vršiti na periodičnoj osnovi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading