VREME JE ZA SEZONU IDEALNIH POPUSTA!

Autor:

Vesti

26.10.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

VREME JE ZA SEZONU IDEALNIH POPUSTA!

Foto: Forma ideale

Miholjsko leto je poseban dar za sve one koji su baš u ovom trenutku u mogućnosti da renoviraju ili urede svoj dom i pripreme ga za zimske mesece kada će više vremena moći da provedu kod kuće, u osveženom enterijeru, sa porodicom i prijateljima.  Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

U toku  AKCIJE - SEZONA IDEALNIH POPUSTA u trajanju od 23. oktobra do 18. novembra, imate prilike da odaberete neki od skoro 1000 artikala sa cenama sniženim i do 50%, a kako smo navikli na to da misle na svoje potrošače, Forma Ideale je u oktobru mesecu uvela dve novine, koje su vam sada već naveliko dostupne. Jedna od njih je posebna kategorija - MALI KUĆNI APARATI (dostupna na sajtu www.formaideale.rs , kao i u salonima u Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Čačku, Pančevu i Leskovcu),  a druga je ta da su dosadašnji uslovi da postanete vlasnik Forma Ideale Loyalti kartice izmenjeni, pa sada svaki kupac nakon što se registruje za Forma Ideale Loyalty karticu i ostvari jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara, može već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine, da koristiti pravo na Loyalty cenu, prikazanu sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu.

Foto: Forma ideale

 

Kako bismo vam približili o kakvim je to sniženjima reč za vreme predstavićemo vam artikle sa naglaskom na loyalty cene, koje su sada lako dostupne svim kupcima Forma Ideale.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija SEZONA IDEALNIH POPUSTA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne mesečne akcijske ponude.

Ukoliko želite da na najbolji promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja ambijente, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura RAVENA, dostupna u sivom i braon dezenu, a čija loyalty cena tokom aktuelne akcije iznosi 39.990 dinara. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj VALERIA, atraktivnog dizajna, po ceni od 22.990 dinara, a koji je dostupan u dva dezena.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o zaista modernom regalu PORTO PINO, koji je tokom aktuelne akcije dostupan za samo 16.990 dinara, a koji će, sasvim sigurno, u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja DALIJA 200 (200 cm širine), u atraktivnoj kombinaciji dekora, sa radnom pločom, dostupna za samo 34.190 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ANCONA, takođe u dekoru sivog hrasta, po ceni od 12.489 dinara.

Republika

Foto: Forma ideale

 

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj LENA, sa oznakom najbolja cena, a koji iznosi 32.990 dinara, dostupan u 3 različita dezena štofa, a uz koji bi se sjajno uklopio prostrani i praktični ormar HANA 4K2F2O, čija akcijska cena iznosi 25.990 dinara.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim  povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima i posetite već danas sajt www.formaideale.rs,  jer FORMA IDEALE UVEK SPREMA NEŠTO NOVO i, naravno, iskoristite sjajne akcijske ponude!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading