OGLASIO SE KONZUL SRBIJE U IZRAELU POVODOM OTMICE SRPSKOG DRŽAVLJANINA! Ovo su DETALJI slučaja!

Autor:

Vesti

18.10.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da su za istragu o otetom mladiću od velikog značaja kontakti sa preživelima u masakru na muzičkom festivalu pored kibuca Rajm, kome je i Alon prisustvovao!

OGLASIO SE KONZUL SRBIJE U IZRAELU POVODOM OTMICE SRPSKOG DRŽAVLJANINA! Ovo su DETALJI slučaja!

Foto: Kosovoonline

Oteti Srbin

Počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je danas da je ambasada Srbije u Izraelu u kontaktu sa porodicom mladića srpskog porekla (22) koji je kidnapovan u napadu Hamasa na sever Izraela, pošto je učestvovao na muzičkom festivalu i da se proveravaju svi aspekti tog događaja.

- Slučaj Alona Ohela je poznat našoj ambasadi već neko vreme, u kontaktu smo sa porodicom, posebno sa njegovom majkom, proveravamo sve aspekte ove mučne i nadasve humanitarne konstelacije. Nadam se da ćemo moći uskoro po ovom predmetu da ažuriramo - poručio je Nikolić za TV K1.

Foto: Tanjug

Aleksandar Nikolić, konzul Srbije u Izraelu

On je istakao da su za istragu o otetom mladiću od velikog značaja kontakti sa preživelima u masakru na muzičkom festivalu pored kibuca Rajm, kome je i Alon prisustvovao, što će pomoći kod analiziranja njegovog stanja, ali i ostalih otetih Izraelaca koji se nalaze sada u Pojasu Gaze.

Foto: Kosovoonline

Otet mladić Alon Ohel

Podsetimo, u terorističkom napadu Hamasa na sever Izraela kidnapovan je i 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel, a njegova majka, Idit Ohel, čija porodica je poreklom iz Novog Sada, kazala je za Kosovo onlajn da je njen sin otet, pošto je učestvovao na muzičkom festivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading