PROJEKAT "NEMA CENU"! Merkator-S podržava borbu protiv raka dojke u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja!

Autor:

Vesti

16.10.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj humanitarni projekat poziva građane da se pridruže zajedničkoj borbi protiv raka dojke i pruže podršku onima koji se suočavaju sa ovom teškom bolešću.

PROJEKAT "NEMA CENU"! Merkator-S podržava borbu protiv raka dojke u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja!

Foto: PROMO

U mesecu posvećenom borbi protiv raka dojke, kompanija Merkator-S, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, predstavila je inspirativan i humanitarni projekat pod nazivom "Nema Cenu." Ovaj projekt ima za cilj da skrene pažnju javnosti na važnost prevencije raka dojke i podstakne podršku ovoj borbi.

U sklopu ovog projekta, Merkator-S je odabrao pažljivo 20 prodavnica IDEA, Roda i Merkator širom Srbije, u kojima će se sprovoditi posebna inicijativa. Na ovim lokacijama, kupcima će biti ponuđene jabuke koje su označene posebnim roze kutijama. Ono što čini ovu ponudu posebnom jeste da jabuke nemaju fiksiranu cenu, ali svaka od njih nosi poruku da su neprocenjive u borbi za zdravlje. Kupci će imati priliku da sami izaberu iznos koji žele da doniraju prilikom kupovine ove simbolične voćke, birajući između tri ponuđene opcije. Svi prihodi od prodaje ovih jabuka biće donirani Društvu Srbije za borbu protiv raka.

Foto: PROMO

 

Na konferenciji za medije, prisutni su bili istaknuti učesnici iz sveta zdravstva i poslovnog sektora, uključujući:

- Prof. dr Danica Grujičić, ministarka zdravlja Republike Srbije
- Dr sc. med. dr Jelena Bokun, predsednica Društva Srbije za borbu protiv raka
- Violeta Kovačević, CEO Merkator-S
- Vesna Bondžić, predsednica nacionalnog udruženja Ženski centar "Milica"

Projekat "Nema Cenu" predstavlja vredan napor kompanije Merkator-S da podrži zajednicu u borbi protiv raka dojke, koja je jedan od najčešćih oblika raka kod žena. Kroz ovu inicijativu, građani Srbije imaju priliku da se uključe i doprinesu prevenciji ove ozbiljne bolesti.

Projekat takođe podseća na važnost zdravlja i podstiče sve nas da prepoznamo neprocenjivu vrednost očuvanja zdravlja. Inicijativa je dodatno ojačala partnerstvo između privatnog sektora i Ministarstva zdravlja kako bi zajedno radili na unapređenju zdravlja i svesti o raku dojke.

Ovaj humanitarni projekat poziva građane da se pridruže zajedničkoj borbi protiv raka dojke i pruže podršku onima koji se suočavaju sa ovom teškom bolešću. Kroz inicijativu "Nema Cenu," Merkator-S i partneri pokazuju da zajednička podrška i svest o zdravlju su neprocenjivi resursi u borbi za bolju budućnost.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading