GAMING VILLAGE PROJEKAT PREVAZIŠAO SVA OČEKIVANJA: Biće izgrađen pored Nacionalnog stadiona i Expo

Autor:

Vesti

12.10.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su pregovori oko kupovine jednog hotela u blizini Beograda, koji će biti mini verzija Gaming Villiga.

GAMING VILLAGE PROJEKAT PREVAZIŠAO SVA OČEKIVANJA: Biće izgrađen pored Nacionalnog stadiona i Expo

Foto: Gaming Villige

Poznato je da je pre godinu dana potpisan veliki investicioni Ugovor o finansiranju izgradnje kompleksa Gaming Village, pa, shodno tome kontaktiramo sa Vama, kako bismo videli kakve su novosti i dešavanja za ovaj impozantni projekat.

Strahinja Tošić, direktor Gaming Villaga poručio je sledeće:

- Kao što znate, za svaki projekat ovih razmera, koji je, kako ste i sami rekli impozantan kao i Beograd na vodi, Nacionalni stadion i Expo, potrebno je vreme, ozbiljna priprema raznorazne dokumentacije, razne saglasnosti, odluke i slično. Na svemu tome naš tim svakodnevno radi kako bismo što pre otpočeli sa radovima.Trenutno smo u fazi izrade idejnog rešenja, odnosno prilagođavanja terenu na kom će se Gaming Village graditi.

Foto: Gaming Village

Novi projekat

Prvenstveno je njegova izgradnja bila predviđena na obali reke Save, ali kako je otpočela urbanizacija sasvim novog dela Beograda, koji će se nalaziti oko Nacionalnog stadiona i Expa, koji će biti centar svih dešavanja, kako poslovnih tako i turističkih,odlučili smo se u razgovorima sa predstavnicima Republike Srbije da je najbolja pozicija za izgradnju Gaming Village-a upravo pored Nacionalnog stadiona i Expa.

Ovim putem Vas možemo obavestiti da smo u završnoj fazi pregovora i odluke oko izbora firme koja će graditi Gaming Village,te ćemo odmah po donošenju odluke izaći u javnost sa obaveštenjem o potpisivanju ugovora.

Foto: Gaming Village

Gaming Village

Uporedo sa tim, u toku su pregovori oko kupovine jednog hotela u blizini Beograda, koji će biti mini verzija Gaming Village, odnosno koristiće se prvenstveno za butkampove (odnosno pripreme) velikog broja svetskih ekipa. Na ovaj korak smo se odlučili zbog velikog pritiska od strane najvećih svetskih gaming organizacija kojima je Srbija strateški najpogodnija iz razloga blizine EU, dobre avio povezanosti sa svim državama, iz razloga što im se dani boravka u EU broje, tako da butkampovi im nisu u EU prihvatljivi, kako bi sačuvali broj dozvoljenih dana za turnire itd. Srbija definitivno ima najbolju perspektivu u Gamingu, u odnosu na celu Evropu i Bliski istok.

Takođe ćete biti pravovremeno obavešteni odmah nakon potpisivanja Ugovora o kupovini hotela.

Načuli smo da se priprema neko svetsko dostignuće iz oblasti IT-ja,odnosno razvoj Gaming platforme koja priprema izbacivanje svoje kripto valute, nešto što do sada nikada nigde nije bilo primenjeno.

- Tako je, naš IT tim je u završnoj, odnosno testnoj fazi platforme preko koje će se vršiti kvalifikacije za najveći nagradni fond turnira u istoriji gejminga. Mogu da Vam kažem da je naše dostignuće prevazišlo sva naša očekivanja, da smo uspeli da otklonimo sve nedostatke koji su do sada postojali na svim sličnim platformama, da obezbedimo nešto što je do sada bilo nemoguće i da celu tu našu Gaming priču prati naš GVM coin,koji će uskoro biti pušten na najveće svetske kripto berze.

Sve u svemu, sve ono što je bio naš dečački san, polako ali sigurno postaje realnost! Zahvaljujem se ovom prilikom Državi Srbiji, a pre svega predsedniku Vučiću na podršci i na tome što je prepoznao potencijal i značaj Gejming industrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading