OVAJ OGLAS JE RAZNEŽIO CELU SRBIJU: "Tražimo devojku za mog druga i navijamo za ljubav"! IZA SVEGA STOJI NEŠTO PREDIVNO! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.10.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako oglasi lične prirode ranije i nisu bili tako neobični, u današnje vreme se mogu svrstati u raritete. Ipak, nedavno je u jednoj grupi na Fejsbuku osvanuo baš takav oglas, a sve zarad višeg cilja.

OVAJ OGLAS JE RAZNEŽIO CELU SRBIJU: "Tražimo devojku za mog druga i navijamo za ljubav"! IZA SVEGA STOJI NEŠTO PREDIVNO! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Malo neobična potražnja, al u ovoj grupi ništa nije nemoguće, sada navijamo za ljubav. Moj drug je 1994. godište, vredan, radan, dobra osoba, malo je stidljiv, ali ništa strašno, zabavan, fin, šarmantan, kulturan i obasipa devojku pažnjom (što je danas retko). Traži devojku istih karakteristika, da izađu na piće da se upoznaju, a ako Bog da i neki veći čin da se desi. On se nalazi u blizini Novog Sada, poželjno je da je okolina ( ali i ne mora) - objavila je jedna Milena u grupi Budi human - Humanitarne licitacije.

Ovaj oglas je daleko odjeknuo i izazvao lavinu samo pozitivnih komentara, a epilog je veoma lep.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Budi human-humanitarne licitacije

 

- Bila je uspešna potražnja. Javilo se jako puno dobrih, lepih i kvalitetnih devojaka, mnogima je ovaj potez simpatičan. Nisam ni zamišljala da će ova objava nešto ovako lepo da donese i da "bukne". Volela bih kada bi se više ovakvih postova radilo, jer mislim da je jako puno devojaka i momaka koji čeznu za ljubavlju i pažnjom - rekla je devojka koja je postavila oglas za Telegraf.

- Javljaju se i neke starije žene u vidu podrške. Kažu da su i one preko društvenih mreža našle sada već muževe i da su u srećnim brakovima. Javio se i jedan momak i prosledio je recepte za kolače da drug pravi kolače devojci koju nađe. Zaista se mnogo ljudi odazvalo.

Za jako kratko vreme njen inboks je bio prepun poruka devojaka koje su želele da izađu na piće sa njegovim drugom, a izbor je pao na jednu sa kojom će danas otići na prvi dejt.

- On se čuje sa nekom devojkom sa kojom će danas otići na piće Tako da tetke, drugarice, sestre spajajte Tra u ovoj lepoj humanoj grupi! - poručila je ona u želji da se ovaj niz nastavi.

Inače, uplata za ovu, nadamo se uspešnu spojenu ljubav, išla je kao pomoć Savi Đuraninu (2007) koji boluje od spastične kvadripareze koja je posledica encefalomijelitisa. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading