TRAŽIM DEVOJKU U SRBIJI, NIZAK SAM I NE ZNAM ENGLESKI! Urnebesan oglas na ulicama Beograda: Evo šta Kinez sve nudi i šta traži od buduće partnerke! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.03.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj oglas možda ste već videli na ulicama glavnog grada.

TRAŽIM DEVOJKU U SRBIJI, NIZAK SAM I NE ZNAM ENGLESKI! Urnebesan oglas na ulicama Beograda: Evo šta Kinez sve nudi i šta traži od buduće partnerke! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Oglas koji se našao na banderama u Beogradu privukao je pažnju stanovnika prestonice. On je u isto vreme i poslovan, i lične prirode.

Oglas je napisao Kinez, pomoću Google translate-a, sudeći špo greškama koje se pojavljuju. U njemu piše da traži ljubav svog života ili provodadžiju, ali napominje i da ima jedan problem - nizak je.

Na početku, muškarac kaže da dolazi iz Kine koja je na internetu prikazana kao prijateljska zemlja Srbiji. Primetio je da u Srbiji „ima dosta lepih ljudi, kao i da nije čudno da Kineskinje i srpski muškarci postaju parovi“.

Njegov oglas sa bandere brzo se pojavio i na drugim društvenim mrežama.

 

 

Onda je objasnio svoju finansijsku situaciju – da ima apartmane u Kini, ali ne i bankarske kredite. Potencijalnoj osobi koja mu se javi nudi otvaranje prodavnice u Beogradu, „ako neće da ide u Kinu“.

Na jako lošem prevodu na srpski, muškarac je dalje naglasio da nije visok, ali je obrazovan, a bitno mu je da i njegova devojka bude obrazovana. A nudi 2.300 „dnevne valute“ osobi koja mu nađe devojku. Poziva ljude da mu se jave u dva slučaja: ako mogu da mu nađu devojku ili ako su zainteresovana devojka.

Život u tridesetima u Beogradu“, bio je duhovit komentar korisnika Instagrama koji je uočio oglas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading