MARIJA JE SRPKINJA O KOJOJ BRUJI CEO PARIZ: Napravila neverovatan podvig i pljačkaša naterala da pati - odlučila je da neće da bude ŽRTVA (FOTO)

Autor:

Vesti

27.02.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska ima sve većih problema što se tiče bezbednosti, ali Marija Jezdić nije htela da bude žrtva.

MARIJA JE SRPKINJA O KOJOJ BRUJI CEO PARIZ: Napravila neverovatan podvig i pljačkaša naterala da pati - odlučila je da neće da bude ŽRTVA (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs, Facebook-Marija Jezdic

Marija Jezdić

Prošlog četvrtka hrabra Marija, rodom iz Požarevca, napravila je pravi junački podvig u jednom od predgrađa Pariza. Utoliko je ovaj podvig veći znajući da ga je načinila jedna žena.

Francuska ima sve većih problema što se tiče bezbednosti a na svakom koraku se mogu primetiti krađe, bezrazložni napadi na osobe, a svakodnevno se mogu pročitati vesti iz crne hronike sa smrtnim ishodom. Pojedini građani uzimaju zakon u svoje ruke kako bi zaštitili sebe i svoju porodicu.

Marija Jezdić koja živi u jednom od predgrađa Pariza, doživela je veliku neprijatnost ali je samo svojom hladnokrvnošću i hrabrošću uspela da izađe kao pobednik. Naime, ona je prošlog četvrtka putovala linijom 5 pariskog metroa. Izašla je na zadnjoj stanici Bobigny - Pablo Picasso i ušla u autobus na liniji 620. Odmah po ulasku u autobus dočekala je velika neprijatnost.

- Dok sam kupovala i plaćala kartu za prevoz vozaču, jedan dečko se prišunjao iza mene i izvukao mi telefon iz džepa jakne. Sva sreća ja sam slušala muziku preko slušalica pa sam tako primetila da mi je otet telefon. U trenutku sam se okrenula i brzo reagovala. Mladić je hteo da pobegne ali ja sam ga uhvatila za ruku i zatražila telefon koji je on držao čvrsto u ruci. Pošto ga nije puštao iz ruke, uspela sam da mu uvrnem ruku a on je jauknuo i ispustio telefon. Dok sam ja uzimala telefon, on je već pobegao iz autobusa - u jednom dahu je za portal Svi Srbi u Parizu ispričala Marija.

Foto: Facebook-Marija Jezdic

Marija Jezdić naterala pljačkaša da pati

Kako je rekla, reagovala je instiktivno a na naše pitanje da li joj je neko pritekao u pomoć, rekla je da nije ali da je vozač autobusa, svedok scene, počeo da aplaudira pošto je mladić pobegao a njemu su se pridružili i prisutni putnici u autobusu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading