ČUVENI VLADIMIR IZ "NAJSLABIJE KARIKE" DANAS OSTVARUJE SVOJ SAN! Saigrači ga izbacili posle 22 tačna odgovora, SAD JE STIGLA NAGRADA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.10.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao jedan od najupečatljivijih momenata prve sezone novog izdanja kviza "Najslabija karika", ostala je upamćena epizoda u kojoj je Vladimir Krnač izbačen iz igre nakon 22 tačna odgovora bez ijednog netačnog.

ČUVENI VLADIMIR IZ "NAJSLABIJE KARIKE" DANAS OSTVARUJE SVOJ SAN! Saigrači ga izbacili posle 22 tačna odgovora, SAD JE STIGLA NAGRADA! (VIDEO)

Foto: TV Prva

Vladimir Krnač

Ovo taktičko izbacivanje izazvalo je negodovanje voditelja i podelilo mišljenja celog Srbije. Vladimir je izrazio svoju skromnu želju da otputuje u Egipat, a danas se ta želja ostvaruje.

Iako je već bio poznat ljubiteljima kvizova, Vladimir Krnač je postao posebno popularan kod publike u Srbiji nakon njegovog nezaboravnog učešća u kvizu "Najslabija karika" ove sezone. Pokazao je izvanredno znanje i skromnost, što ga je brzo omililo kod svih gledalaca. Međutim, njegovi saigrači su odlučili koristiti pravila kviza i izglasali ga kao najslabiju kariku kako bi povećali svoje šanse za pobedu.

Ova situacija izazvala je žustru raspravu u javnosti, a Prva TV je odlučila da ispuni Vladimirovu želju i pošalje ga na putovanje u Egipat.

Voditelj kviza "Najslabija karika" glumac Nikola Kojoj oglasio se tom prilikom i poželeo mu srećan put.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading