SVI DAJU VLASNIKU 220 EVRA DA U NJEMU ŽIVI MESEC DANA! Žena otišila da vidi stan na Karaburmi pa samo što se nije ispovraćala kad je u njega ušla! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od podruma napravljena garsonjera, kupatilo, ispod stepenica ne može da se stoji, treba da čučiš! Prljavo je, puno vlage, navodi se u komentaru žene koja je gledala ovaj stan.

SVI DAJU VLASNIKU 220 EVRA DA U NJEMU ŽIVI MESEC DANA! Žena otišila da vidi stan na Karaburmi pa samo što se nije ispovraćala kad je u njega ušla! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Jedan oglas za stan na Karaburmi razbesneo je korisnike društvenih mreža, a mnogi smatraju da je kirija od 220 evra za takav stan preterana!

- Garsonjera na Karaburmi iznad okretnice linija 16, 23, 25 u prizemlju zgrade sa ograđenim dvorištem na mirnom mestu. Kompletno nameštena, cena formirana za jednu osobu. Izdaje se na minimum devet meseci. Plaćanje mesečno, depozit u visini jedne kirije - naveo je stanodavac u opisu oglasa u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

On je priložio i fotografije stana.

Kako se moglo zaključiti iz komentara ogorčenih korisnika, vlasnik za ovaj stan traži 220 evra mesečno.

Republika

Foto: Instagram/Izdavanje stanova

Stan, Karaburma

 

- Jel ste vi normalni? Za šta tražite 220 evra i depozit? Da vam slučajno neko ne uništi ovu trulu i zarđalu veš mašinu? I to u kakvom delu Karaburme. Ja živim u Mirijevu u stanu od 72 m2 i plaćam ga 200 evra. Mogli ste malo da ga sredite pa da stavite tu cenu, mada ni tada ne bi vredeo toliko - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da stan izgleda užasno.

- Išla sam prošle nedelje i gledala ovu garsonjeru. Htela sam da povraćam kako je zagušljivo i prljavo unutra. Od podruma napravljena garsonjera, kupatilo, ispod stepenica ne može da se stoji, treba da čučiš! Prljavo je, puno vlage - navodi se u komentaru žene koja je gledala ovaj stan.

Korisnici su naveli i da bi oni platili tom gazdi 220 evra da on pokuša da izdrži u tom stanu da živi mesec dana.

Slike stana sa oglasa možete pogledati u galeriji.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading