LOPOVI POKRALI DRVA ZA OGREV U SELU KOD ARILJA! Vlasnici očajni: Upadaju i kradu BEZ griže savesti, zaboravljaju da obraz nema cenu!

Autor:

Vesti

27.09.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako vlasnici kuže žive u gradu, a svoju kuću u selu redovno obilaze, to nije bilo dovoljno da se spasu krađe!

LOPOVI POKRALI DRVA ZA OGREV U SELU KOD ARILJA! Vlasnici očajni: Upadaju i kradu BEZ griže savesti, zaboravljaju da obraz nema cenu!

Foto: RINA

Neverovatna krađa dogodila se u selu Brekovo nadomak Arilja, kada su za sada nepoznati počinioci prišli traktorom do kuće i ukrali pet metara drva koja su bila ispred.

Vlasnici kuće žive u gradu, ali svoje imanje u selu redovno i vrlo često obilaze, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno da se spasu lopova.

- Mesecima unazad dolazimo svakog vikenda u selo kako bi spremali ogrev za predstojeću zimu. Pošto nismo imali kako da ga preteramo do grada, slagali smo ga ispred kuće. Kada smo došli imali smo šta i da vidimo, neko je prišao do samih vrata i sva drva odneo. Ovome se zaista nismo nadali - kaže za RINU vlasnik kuće čiji identitet je poznat redakciji.

On dodaje da se ranije dešavalo da im se ukrade i na divlje iseče po neko stablo iz šume, međutim da počinioci priđu do same kuće i oteraju drva koja su spremljena za ogrev, do sada se nikad nije desilo. Stoga je njihovo iznenađenje, ali i razočaranje veće.

- Sela su sve praznija, pa i ne čudi da se neko osmeli da uđe u zabran i poseče šumu, ali da su ljudi postali takvi da samo dođu i bez trunke griže savesti odvezu ono što je neko mesecima teškim radom skupljao, baš nas je razočaralo. Ako znamo da je jedan metar drva 70 evra, onda je jasna i njihova računica. Mada, zaboravljaju da čist obraz nema cenu - dodaje vlasnik kuće kom su ukrali drva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading