"GRADIMO BUDUĆNOST, ČUVAMO TRADICIJU"! Kompanija Jadran je pored Odbojkaškog trenažnog takmičarskog centra angažovana i na drugim projektima

Autor:

Vesti

11.10.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih postulata našeg poslovanja. To konkretno znači da kontinuirano gradimo stabilne i bliske odnose sa svim stejkholderima, ali i da istovremeno brinemo o našim zaposlenima i o zaštiti životne sredine. Zato je društvena odgovornost neizostavan deo naše poslovne strategije i predstavlja važan faktor prilikom donošenja odluka, ističe Tripković.

"GRADIMO BUDUĆNOST, ČUVAMO TRADICIJU"! Kompanija Jadran je pored Odbojkaškog trenažnog takmičarskog centra angažovana i na drugim projektima

Foto: Promo

Pod sloganom “Gradimo budućnost, čuvamo tradiciju” kompanija “Jadran” više od 70 godina isporučuje najkvalitetnija građevinska rešenja koja traju i izvodi radove na nekim od najznačajnijih objekata u našoj zemlji. 

Kao generalni izvođač, “Jadran” je trenutno, između ostalog, angažovan na izgradnji Centra za rani razvoj dece i inkluziju u Beogradu, nove Palate pravde u Novom Sadu, ali i rekonstrukcijama “Sava Centra” i graničnog prelaza Horgoš.

Republika

Foto: Promo

Centar za rani razvoj dece i inkluziju, Jadran DOO

Ministarstvo za kapitalna ulaganja Republike Srbije ovoj renimiranoj firmi je poverilo izgradnju Odbojkaškog trenažnog takmičarskog centra na šta je "Jadran" posebno ponosan.

- Jadran“ je danas generalni izvođač, stručno i tehnički osposobljen za rad po sistemu "projektuj i izgradi“. Sa ponosom možemo da kažemo da smo jedna od retkih kompanija na tržištu koja pruža kompletnu uslugu u građevinskoj industriji - kaže Ivan Tripković, projekt menadžer u "Jadranu".

Republika

Foto: Promo

Odbojkaško trenažno takmičarski centar, Jadran DOO

On naglašava da je firma u ovom trenutku, između ostalog, lider u izgradnji, sanaciji i rekonstrukciji komercijalnih i drugih objekata, revitalizacija fasada i objekata pod zaštitom države, održavanju zelenih površina, antikorozivne zaštite...

- Naša kompanija je tim odličnih profesionalaca. Kompanijom upravljaju dokazani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u branši. Naš tim uključuje više od 60, pretežno građevinskih inženjera, rukovodioce projekata, koji su iskusni i u projektovanju i u izgradnji, ali i sve vrste zanatlija i instalatera uz podršku posvećenog administrativnog tima - navodi Tripković.

On ističe da firma ima utvrđen sistem upravljanja bezbednošću koji se odnosi kako za zaposlene, tako i za podizvođače, što klijenti naročito cene i angažuju ih.

- Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih postulata našeg poslovanja. To konkretno znači da kontinuirano gradimo stabilne i bliske odnose sa svim stejkholderima, ali i da istovremeno brinemo o našim zaposlenima i o zaštiti životne sredine. Zato je društvena odgovornost neizostavan deo naše poslovne strategije i predstavlja važan faktor prilikom donošenja odluka - zaključuje sagovornik.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading