PARTNER 2023: Sutra otvaranje Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme

Autor:

Vesti

24.09.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom četiri sajamska dana svoje proizvode predstaviće više od 150 domaćih i inostranih proizvođača.

PARTNER 2023: Sutra otvaranje Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Ceremonija otvaranja 11. Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme PARTNER 2023 biće održana sutra u 11 sati u Hali 1 Beogradskog sajma, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme PARTNER 2023 biće održan od 25. do 28. septembra.

Tokom četiri sajamska dana svoje proizvode predstaviće više od 150 domaćih i inostranih proizvođača.

Šira javnost će imati priliku da vidi i deo savremenih borbenih sistema koji su proizvod kapitalnog opremanja Vojske Srbije složenim sistemima iz uvoza.

Sajam „PARTNER“ Ministarstvo odbrane posmatra kao veoma značajnu priliku i važan mehanizam za  prezentovanje našoj i svetskoj javnosti dostignuća u oblasti istraživanja, razvoja i proizvodnje naoružanja i vojne opreme i odbrambenih tehnologija, kao i potencijala naše države da se samostalno brani. Osim kompanija koje pripadaju grupaciji Odbrambena industrija Srbije, koje uz javno preduzeće „Jugoimport-SDPR“ predstavljaju osnovu srpskih potencijala u oblasti naoružanja i vojne opreme, na predstojećoj sajamskoj manifestaciji pojaviće se i brojni drugi proizvođači naoružanja i vojne opreme iz Republike Srbije – naglasio je ranije načelnik Uprave za odbrambene tehnologije Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane brigadni general Slavko Rakić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading