NEVIĐENA BAHATOST! Ogromna gužva kod Zlatibora, samo se njemu žuri - PRETIČE KOLONU PREKO PUNE LINIJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahatost i ugrožavanje svih učesnika u saobraćaju, najkraće se može opisati ponašanje vozača koji je bio u koloni juče kod Zlatibora.

NEVIĐENA BAHATOST! Ogromna gužva kod Zlatibora, samo se njemu žuri - PRETIČE KOLONU PREKO PUNE LINIJE! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Naime, velike gužve na ovoj deonici stvorile su se zbog radova, te se formirala kolona od nekoliko kilometara. Kako navode putnici koji su se juče našli u njoj, za desetak kilometara trebalo im je više od jednog sata.

-  Neki od građana su nestrpljivi, ipak ne osuđujemo unapred jer ne znamo da li je u pitanju neki hitan slučaj (bolesnik, trudnica itd...) - navodi se na Instagram stranici 192_rs.

 

 

Iako je vozač uključio sva četiri migavaca, svedoci koji su se našli u koloni ipak navode da po sredi nije ništa hitno.

Desetak kilometara smo putovali oko 1h. Ali on je jedan, a bilo ih je desetak. Nemoguće da su svi hitni slucajevi. Bila je situacija, hitna pod rotacijom i njih dvoje iza - napisao je očevidac.

- Ja ih osuđujem.Ovo je divljaštvo i bahatost koja se dešava svakoga dana. Razumem radovi su, ali imajte strpljenja - dodao je još jedan korisnik društvenih mreža.

Podsetimo, samo juče poginuo je mladić, a još tri osobe su povređene u nesreći na putu Užice-Mokra Gora kod mesta Kremna, kada je snimatelj preticao svadbarsku kolunu i zakucao se u kamion koji mu je išao u susret.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading