"MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE"! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!

Autor:

Vesti

15.09.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Srpkinja koja se nedavno vratila iz Grčke, gde je bila na letovanju, oduševila je sve koji su pročitali njenu molbu.

"MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE"! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Naime, ona se obratila korsnicima grupe Grčka.info gde ih je zamolila da povedu računa o jednom mačku, koga su sasvim slučajno pronašli u Sartiju.

Naime, ako je suditi prema njenoj objavi, njena porodica i ona su sasvim slučajno naleteli na nesrećnu životinju, koja im je prirasla k srcu. Kada su ga pronašli bio je izgladeneo i iznemogao, ali sve vreme letovanja, oni su ga negovali i oporavili.

- Pozdrav svima, jedna molba za sve koji su trenutno u Sartiju. Naišli smo na bolesnog, izgladnelog mačora i davali mu svaki dan vodu i hranu. Mi smo se vratili za Srbiju pa nema više ko da ga hrani. Jadničak je kost i koza - napisala je ona i dodala:

Republika

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Grčka, molba, mačak

 

- Za sve dobre ljude koji hoće da pomognu, da ga nahrane i ostave vodu, šaljemo slike lokacije i mačora, pa ako je još živ i ako je neko voljan da ga nahrani i da malo vode možda i pregura. Mačak se nalazi prekoputa taverne sa slike, kod Vila Papus Sarti. Hvala svima - stoji u njenoj objavi.

Njen gest i humanost naišli su na oduševljenje pratilaca ove grupe, a očigledno je neko našao mačka i uslišio molbu dobre žene.

- Našli i nahranili ga. Star je mačak dosta godina ima. Mazi se. Mi smo tu do nedelje. U 9h pre odlaska u drugo mesto ćemo ga nahraniti. Za sada vidim da lepo jede. Kako se najeo otišao je sam prekoputa do Taverne, ali vratiće se - napisala je jedna Sandra u svom komentaru.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading