"NEKA MUŽ REŠI SVOJU MAJKU!" Otac Predrag rešio ženu koja se požalila na svekrvu: Evo, ujela me za srce, ja to ne mogu da oprostim! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Predrag je naglasio važnost razumevanja svoje uloge u ovakvim situacijama.

"NEKA MUŽ REŠI SVOJU MAJKU!" Otac Predrag rešio ženu koja se požalila na svekrvu: Evo, ujela me za srce, ja to ne mogu da oprostim! (VIDEO)

Foto: youtube/Oтац Предраг Поповић

Otac Predrag Popović, poznat po svojim savetima na društvenim mrežama, nedavno je podelio mudre reči o odnosima između snaja i svekrve. U svom videu na Fejsbuku, otac Predrag je prepričao razgovor sa jednom ženom koja se požalila na svoju svekrvu. Njegovi saveti su se fokusirali na ulogu partnera u rešavanju konflikata između svekrve i snaje.

- Dođu mi mladi bračni parovi, imaju problema sa svojim porodicama i kaže snajka: "Ja sam rekla svojoj svekrvi..." Rekoh: "Stani. Šta imaš ti sa svojom svekrvom?" Ona odgovara: "Pa, znate, mi smo - započeo je priču otac Predrag Popović, a u nastavku ukazao na smernice postupanja u odnosu svekrve i snaje, koji koji je često problematičan i pun trzavica.

Otac Predrag je naglasio važnost razumevanja svoje uloge u ovakvim situacijama. On je postavio pitanje: "Šta imaš ti sa svojom svekrvom?" i skrenuo pažnju na to da je partner taj koji treba da rešava konflikte sa svojom porodicom, dok snaja treba da ima razumevanja i podrške za svog partnera.

- Onda neka tvoj muž reši svoju majku - posavetovao ju je otac Predrag Popović.

Takođe, istakao je da konflikti između svekrve i snaje često proizlaze iz nesporazuma i različitih očekivanja. Preporučio je da se konflikti rešavaju mirnim razgovorom, empatijom i razumevanjem. Otac Predrag je podsetio da su porodični odnosi važan deo života i da je važno raditi na njihovom poboljšanju.

- Rekao sam joj: "Ti nemaš šta da pričaš mojim roditeljima. To je moj posao. Ne pada mi na pamet da ja pričam tvojim roditeljima. To je tvoj posao. Ja svojoj majci mogu da kažem šta god hoću. Ona nikad neće da se naljuti na mene. Ne može. Majka je. Kako može da se naljuti. Majka će uvek da te voli. Prava majka. Moja žena ako kaže i nešto što dvojako može da se protumači... 'Evo, ujela me za srce, ja to ne mogu da oprostim, ja to ne mogu da zaboravim..'. I, napravili smo haos - rekao je.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading