SAZNAO DA GA JE SUPRUGA SLAGALA ZA POL BEBE: Budući tata nakon toga uradio nešto STRAVIČNO, evo gde je završila SVEKRVA!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je saznao da ga je žena slagala za pol deteta mnogo se naljutio i imao užasnu reakciju.

SAZNAO DA GA JE SUPRUGA SLAGALA ZA POL BEBE: Budući tata nakon toga uradio nešto STRAVIČNO, evo gde je završila SVEKRVA!

Foto: Shutterstock

Iščekivanje deteta je uzbudljiv i prelep period za svakog roditelja, ali ovaj budući otac toliko se razočarao da je uništio sobu svog nerođenog deteta.

- Tokom prvih trudničkih termina moje žene bio sam na poslovnom putu i zato je na njih odlazila sa svojom mamom - počeo je priču on.

Kada se vratio, kaže, supruga mu je uzbuđeno rekla da će dobiti sina.

- Bio sam presrećan, a puno smo uložili i finansijski: plava dečja soba, predmeti s temama za dečake, čak smo ga nazvali po mom pokojnom dedi. Nikad nisam bio povezan sa svojim ocem i uvek sam zamišljao kako ću sa sinom, a moja je žena bila svesna te moje duboko ukorenjene želje -  ispričao je 35 - godišnji budući otac na Reditu. 

Foto: shutterstock

Partneri se posvađali

Ipak, onda je sasvim slučajno čuo od svekrve da čekaju devojčicu.

- Žena je priznala da je znala od početka, ali da nije želela da mi kaže, misleći navodno da tako štiti moja osećanja. Bio sam skrhan i odmah sam osetio težinu prošlih izdaja. Iako mi je bilo bolno sam sam raščistio dečju sobu i, u trenutku za kojim žalim, njenoj majci rekao da više nije dobro došla na porodična događanja, jer je smatram delom prevare - rekao je on besno i dodao da ipak voli svoju ženu.

Korisnici pomenute društvene mreže smatraju da je njegova reakcija preterana.

"Naša deca ne postoje da nas popravljaju“, pisali su, a drugi je dodao "Jadno dete još se nije ni rodilo, a već je kažnjavano jer nije ispunilo očekivanja“, "Uništio je buduću sobu svoje ćerke u napadu besa jer ga je izneverila pre nego što se uopšte rodila", pisali su šokirano, a prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading