Ovo su danas nasrećnije žene u Srbiji! "Osnažena žena-jača porodica" podigla Blace na noge!

Autor:

Vesti

13.09.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više desetina prezadovoljnih žena ne kriju oduševljenje kampanjom, naročito grupnom psihoterapijom koja im je pomogla da izbace iz sebe sve svoje zebnje, strahove i sve što im leži na duši.

Ovo su danas nasrećnije žene u Srbiji!  "Osnažena žena-jača porodica" podigla Blace na noge!

Foto: 321 Srbija

Ne smiruju se strasti u Blacu ni dan nakon završetka kampanje "Osnažena žena - jača porodica" u ovoj opštini.

Više desetina prezadovoljnih žena ne kriju oduševljenje kampanjom, naročito grupnom psihoterapijom koja im je pomogla da izbace iz sebe sve svoje zebnje, strahove i sve što im leži na duši.

- Ja mogu samo da im čestitam, jer retko se dešava u našoj praksi da su žene baš toliko spremne da se otvore prema terapautima i da izbace iz sebe sve ono što ih muči, kao što su to učinile žene u Blacu, to su heroine u pravom smislu te reči - kaže psihoterapeut Sanja Đug.

Kampanja "Osnažena žena - jača porodica" pokrenuta je proletos od strane Udruženja "321 Srbija" istoimenog projekta od nacionalnnog značaja, Fondacije Humana srca i Privredne komore Srbije, a sve sa ciljem da se ženama na teritoriji cele zemlje pruži psiho-socijalna pomoć.

- Žene u Čačku, Vrnjačkoj Banji i Blacu do sada su bile u prilici da budu deo ove sjajne priče, a karavan će se nastaviti duž cele Srbije, jer zaista ima jako puno žena čije pozive dobijamo svakodnevno i koje nas očekuju - kaže izvršna direktorka Fondacije Humana Srca Nikolina Đujić.

Republika

Foto: 321 Srbija

Osnažena žena - Jaka porodica, Blace

 

Dame će tokom kampanje pored seansi sa vrsnim psihoterapeutima, biti u prilici da čuju i kako da sprovedu svoje biznis ideje i unaprede već postojeće uz sve podsticaje koje im država nudi. Takođe, radionice koje se održavaju tokom kampanje, mesto su susreta i udruživanja preduzetnica i onih žena koje to žele da budu u budućnosti.

Kampanja "Osnažena žena-jača porodica" nastaviće se u optšini Mionica 26. septembra, a sledi Kosjerić i brojne druge opštine širom Srbije.

Republika

Foto: 321 Srbija

Osnažena žena - Jaka porodica, Blace

 

- Ovo je nešto zaista veličanmstveno, pre svega potrebno i lekovito za sve naše žene. Dobili smo brojne pohvale od strane dama sa cele optšine Blace, i iste još uvek stižu - kaže pomoćnica predsednika opštine Blace Suzana Veljović.

Prisutne dame u Kulturnom centru Blace bile su u prilici i da direktno od mr Slobodanke Džinović-Kojić iz sektora preduzimaštva Privredne Komore Srbije čuju koji podsticaji države su im na raspolganju, kako i gde da apliciraju za sredstva, pokrenu nove biznise i unaprede već postojeće.

Inače opština Blace sa Ivanom Burgićem na čelu, jedna je od vodećih opština u Srbiji kada je pomoć ženskom preduzetništvu u pitanju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading