BEBI VASILIJU JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ! Mora hitno na transplantaciju jetre!

Autor:

Vesti

02.09.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije 9. septembra puni 11 meseci i već je dokazao da je pravi borac. Zbog oštećene jetre ne uspeva da preradi enzime i ima problem u razvoju zbog toga. Sa nepuna dva meseca je operisan, a sada mu je potrebna i transplatacija jetre.

BEBI VASILIJU JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ! Mora hitno na transplantaciju jetre!

Foto: printskrin/facebook

Mali Vasilije Teslić iz Prigrevice hitno mora na operaciju transplantacije jetre. S tim u vezi, zbog pripreme za operaciju i boravka u Italiji, potrebna mu je finansijska pomoć.

Vasilije 9. septembra puni 11 meseci i već je dokazao da je pravi borac. Zbog oštećene jetre ne uspeva da preradi enzime i ima problem u razvoju zbog toga. Sa nepuna dva meseca je operisan, a sada mu je potrebna i transplatacija jetre. Osim navedenog, naš mali sugrađanin rođen je sa jednim bubregom, te je zbog toga često u Novom Sadu na kontrolama.

Svi koji su u mogućnosti, Vasiliju mogu pomoći uplatom na sledeće brojeve žiro računa:

Dinarski : 170-10830321002-62

Devizni: IBAN: RS35170001083032100553

SWIFT: BACXRSBG

U prikupljanje sredstava za lečenje malog Vasilija uključili su se i meštani Riđice, odakle je dečakova majka, nekadašnja rukometašica, te u svom selu u subotu, 2. septembra, organizuju rukometni turnir na kom će biti postavljena kutija za sakupljanje novca.

Humanost su pokazali i Somborci, te će u organizaciji Rvačkog kluba “Soko” Sombor, 2. septembra u Sokolskom domu, u okviru međunarodnog rvačkog turnira, takođe biti postavljena kutija za Vasilija, a isto i 3. septembra u Gradskoj hali Mostonga, na međunarodnom rvačkom turniru koji će organizovati Rvački klub Radnički Sombor.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading