OVO NISTE OČEKIVALI! EVO KAKO SE TELEFONI UNOSE U ZATVORE! Čuvari mislili da gledaju u normalnu bocu Koka Kole - ali GRDNO SU SE PREVARILI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.08.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video je naišao na različite reakcije korisnika, od zabave do zabrinutosti.

OVO NISTE OČEKIVALI! EVO KAKO SE TELEFONI UNOSE U ZATVORE! Čuvari mislili da gledaju u normalnu bocu Koka Kole - ali GRDNO SU SE PREVARILI! (VIDEO)

Foto: www.tiktok.com/herosmnogosdobros1

Zatvorenici širom sveta i dalje pokazuju neverovatnu domišljatost u svojim pokušajima da unesu ilegalne predmete u zatvorske prostorije. Nedavni incident u jednom zatvoru dodatno je ilustrovao njihovu snalažljivost kada je otkriveno da su zatvorenici koristili običnu bocu koka kole kao sredstvo za krijumčarenje.

Policajci su ostali zapanjeni kada su otvorili bocu koka kole koja je na prvi pogled delovala kao da je deo dopreme za zatvorenika. Iako su na prvi pogled mislili da je reč o običnoj boci napitka koju su mu potencijalno poslali njegovi prijatelji ili rođaci, sumnje su se pojavile kada su skinuli spoljni omot.

 

 

Otkriveno je da je unutrašnjost flaše bila prepolovljena i šuplja. Umesto osvežavajućeg napitka, unutar flaše je bio novi mobilni telefon - nelegalan predmet u zatvoru. Snimak ovog neobičnog slučaja objavljen je na društvenoj mreži TikTok, privlačeći pažnju široke publike.

Incident je pokrenuo diskusiju o tome koliko su zatvorenici kreativni i smišljeni kada je reč o krijumčarenju različitih predmeta u zatvorske prostorije. Video je naišao na različite reakcije korisnika, od zabave do zabrinutosti.

Ovo nije prvi put da se slične situacije dešavaju. Zatvorenici širom sveta često koriste različite inovativne metode kako bi uneli zabranjene predmete u zatvorske ćelije. I dok se neki hvale svojom kreativnošću, ovi pokušaji su i dalje ozbiljan izazov za nadzor i bezbednost zatvorskih sistema.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading