UDRUŽENJE POTROŠAČA EFEKTIVA UPOZORAVA: Uterivači dugova pritiskaju građane da plate nepostojeći dug

Autor:

Vesti

26.08.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnicima se šalju poruke upozorenja za dug od čak 25.000 dinara.

UDRUŽENJE POTROŠAČA EFEKTIVA UPOZORAVA: Uterivači dugova pritiskaju građane da plate nepostojeći dug

Foto: Shutterstock, twitter.com/UBKEFEKTIVA

Udruženje potrošača "Efektiva" skrenulo je pažnju da postoji nova prevara koja laže građane da imaju nepostojeći dug.

- Uterivači dugova iz SVEA FINANCE, lažima pritiskaju građane da plate nepostojeći ili zastareli dug! Ovo je poruka koju šalju. Jasno je da su je sročili tako kao da izgleda da uz osnovni dug sada već treba platiti i troškove izvršitelja. Ipak, u nastavku se nudi - napisano je iznad objave.

Ceo tekst, kao i poruku upozorenja, možete pogledati ispod:

 

 

Podsetimo, udruženje potrošača Efektiva obnarodovalo je u januaru mesecu još jedan slučaj, koji kako kažu, muči mnoge potrošače koji su im se obratili kivni na politiku poslovanja mobilnog operatora Jetel, od koga ne mogu da imaju mira ni odmora.

Naime, kao što smo već pisali, moderan i efikasan kontakt centar, ali i kompletna podrška potrebna poslovanju jedne kompanije - rečenica kojom se opisuje firma Venditel, koja zvuči kao obećana zemlja za one koji bi da se bave "mutnim" poslovima, poput Jetela, njihovog partnera, u čijoj službi pozivaju građane i "nutkaju" ih uslugama ovog operatora.

 

 

Prostom pretregom firme Venditel na Guglu, dolazi se do sajta na kome stoji da je Venditel partner kompanije Jetel. Međutim, svaka od ponuđenih opcija koja se nalazi na ovom sajtu ne vodi nikud, nemoguće je kliknuti i dobiti bilo kakvu informaciju, što znači da je sajt potpuno neoperativan.

Ceo tekst možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading