BEZ IMALO STIDA I SRAMA Pune džakove dovezao do mosta, pa naočigled svih uradio nešto nezamislivo: "Ostali smo zgroženi"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće nam biti bolje dok mi ne budemo bolji, kaže Ivan Milovanović koji se našao na licu mesta.

BEZ IMALO STIDA I SRAMA Pune džakove dovezao do mosta, pa naočigled svih uradio nešto nezamislivo: "Ostali smo zgroženi"! (VIDEO)

Foto: Instagram/Rina.rs/printscreen

 

Društvene mreže preplavio je snimak izuzetno bahatog ponašanja čoveka u Čačku koji je na kolicima dovukao nekoliko džakova smeća do mosta, a zatim ih bacio u reku Zapadnu Moravu!

- Sve se odigralo na mostu koji spaja obale reke kod Konjevića i Kulinovačkog polja. Čovek srednjih godina lepo je stao naočigled svih vozača koji su tuda prolazili i lagano, kao da baca kamenčiće, bacio otpad u reku. Supruga i ja smo ostali zgroženi tom scenom. Neće nam biti bolje dok mi ne budemo bolji - kaže za Rinu Ivan Milovanović koji se našao na licu mesta.

 

 

Nesavesni građani koji ne vode računa o životnoj sredini nažolost nisu retkost, stoga se upravo u toku Zapadne Morave mogu videti veće količine smeća. Ono što je takođe primetno jeste često formiranje malih divljih deponija, jer pojedini građani ne ostavljaju otpad tamo gde treba, već tamo gde im je najlakše.

Foto: Instagram/Rina.rs/printscreen

 

- Ako samo krenete malo kroz okolinu, često ćete naići na gomile smeća. Neki ljudi ništa ne poštuju. Kod nas u Atenici stalno se dešava da doteraju mnogo otpada i izruče ga nasred ulice pored reciklažnog platoa, bez trunke ekološke svesti - kažu Čačani.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading