DVA BRATA IZ DIJASPORE ODUŠEVILA SRBIJU! U brak uleteli HELIKOPTEROM, a mlade posmatrale oduševljeno: Dobri momci, dobri sinovi!

Autor:

Vesti

20.08.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća planiraju da trajno dođu da žive u Srbiju nakon što su uspešno utemeljili svoje poslovne temelje u inostranstvu.

DVA BRATA IZ DIJASPORE ODUŠEVILA SRBIJU! U brak uleteli HELIKOPTEROM, a mlade posmatrale oduševljeno: Dobri momci, dobri sinovi!

Foto: Unsplash/Jonathan Borba

Mladoženja ljubi mladu u glavu

U zlatiborskom kraju se nedavno odigrala izuzetno neobična svadba koja je privukla pažnju javnosti. Dva brata, zajedno sa svojim izabranicama, odlučili su se za istovremenu ženidbu, a celo slavlje je poprimilo još neobičniji ton kad su mladenci na svadbu stigli helikopterom.

Ovo jedinstveno venčanje se odvilo u užičkom kraju i ostavilo snažan utisak na prisutne i lokalnu zajednicu. Dve mlade, jedna iz Prijepolja, a druga iz Novog Pazara, udružile su sudbine sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva. Ova svadba se istakla ne samo zbog činjenice da su se dva brata venčala istog dana, već i zbog spektakularnog načina na koji su stigli na svadbeno slavlje.

- Eto dva brata, našli žene istovremeno. I to je neki spektakl koji nije svakodnevan. Svakako smo uvek zajedno, eto i zajedno smo se oženili, kako kažu. Zajednička svadba i tako - kaže jedan od mladoženja.

 - Rođeni smo u Berlinu, Nemačkoj, tamo živimo i radimo. Ipak je ovo naš kraj i treba se nekad vratiti ovde - Benjamin Žigović, drugi mladoženja, je dodao da je važno vratiti se u svoj zavičaj.

Iako su imali iste planove sa svojim izabranicama, Ervin i Benjamin su odlučili da organizuju zajedničko svadbeno veselje. Njihovi roditelji su podržali ovu odluku i želeli da pokažu podršku svojoj deci.

- Sve želje je naravno nemoguće ispuniti, ali mi kao roditelji pokušavamo. Naravno, sve ovo radimo zato što smo ponosni na njih što su nam, kako kažu, dobri momci, dobri sinoviBazo Žigović, otac mladoženja, je izjavio.

Ova neobična svadba nije samo ispunila želje braće Žigović da svojim izabranicama pruže nezaboravno venčanje, već je istovremeno postala priča koja odražava snagu porodičnih veza i ljubavi prema rodnom kraju.

Braća planiraju da trajno dođu da žive u Srbiju nakon što su uspešno utemeljili svoje poslovne temelje u inostranstvu, i sada će svoju pažnju usmeriti na stvaranje porodica i zajedničku budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading