SEĆATE LI SE BAKA LJUBINKE? Živela je u KONTEJNERU sa svinjama - dobila je NOVI DOM, a sada se OVAKVA pojavila (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.08.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno s humanitarkom Tamarom Misirlić, baka Ljubinka se prošetala gradom

SEĆATE LI SE BAKA LJUBINKE? Živela je u KONTEJNERU sa svinjama - dobila je NOVI DOM, a sada se OVAKVA pojavila (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/fondacija_tamara_misirlic

Mnogi pamte baku Ljubinku Anđelović (71), koja je nekada živela usamljeno u divljini Kozjeg Dola blizu Trgovišta, u društvu divljih svinja. Njen stari, istrošeni kontejner sadržavao je tek par stvari koje su miševi pojeli, nefunkcionalan šporet i pod pun rupa. Ali, zahvaljujući dobroti i humanosti ljudi, dobila je novi dom, a sada je baka Ljubinka doživela još jedno ispunjenje želje.

Naime, zajedno s humanitarkom Tamarom Misirlić, baka Ljubinka se prošetala gradom. Na snimku se vide dok su u šopingu, kao dve prijateljice, dok su birale obuću i odeću, nakon čega su posetile frizera i kozmetičara.

- Sećate li se bake Ljubinke, koja je nekada živela u kontejneru sa divljim svinjama, a nedavno je dobila novi dom? Danas smo ostvarili sve što smo obećali pri njenom preseljenju. Prvi put je iskusila šta znači boraviti u gradu, kupila je nove odevne komade, prvi put posetila frizera i restoran... Za sreću nam ponekad treba samo malo! - piše u objavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading